Cine este marele câștigător al premiului LOTO în valoare de peste 1,7 milioane de euro și care joacă de peste trei decenii

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 08 mar 2023, 00:45

Cine este bărbatul care a câștigat peste 1,7 milioane de euro la LOTO

Sursa: Facebook: Loteria Română

După multe încercări eșuate, în decursul a 30 de ani, un bărbat și-a văzut, în cele din urmă, visul împlinit. Acesta a câștigat la LOTO suma de peste 1,7 milioane de euro, folosind, ca întotdeauna, o variantă simplă.

30 de ani de încercări la LOTO nereușite i-au adus unui bărbat premiul mult visat. Loteria Româna a anunțat marele câștigător al premiului din categoria I la tragerea Loto 6/49. Conform Loteriei Române, relatează Adevarul.ro, fericitul câștigător este un bărbat de peste 50 de ani.

Acesta locuiește în județul Buzău, în comuna Gura Teghii și este un împătimit al LOTO, mereu mergând pe variantele simple.

Ce a declarat Loteria Română?

„În cursul zilei de astăzi, 6 iunie, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române câştigătorul premiului de categoria I în valoare de 8.496.320,80 de lei (peste 1,71 milioane de euro), obţinut la tragerea Loto 6/49 din 2 iunie”, a anunțat luni, 6 iunie, Loteria Română.  

Citeste si: TOP 3 lucruri pe care trebuie să le știi când îți încerci norocul la un casino online

Mai mult dectât atât, se pare că numerele pe care bărbatul le-a ales nu au nicio semnificație, ele fiind alese aleatoriu, iar prețul biletului a fost de 18,5 lei.

Am jucat. Am câştigat. Îndrum toţi prietenii să joace cu încredere la jocurile Loteriei Române”, a spus fericitul câștigător.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum s-a dezvoltat Loteria Română de-a lungul anilor?

Datorită numărului mare de persoane care joacă la LOTO, Loteria Română  anunța, în urmă cu ceva timp, că se îndreaptă către piața pariurilor online, deoarece este una dintre etapele strategiei de dezvoltare a companiei și, implicit, un răspuns la așteptările jucătorilor”, conform Pressone.ro.

De asemenea, potrivit aceleiași surse, reprezentanții Loteriei Române au spus că, în țara noatră, „în ultimii ani, se înregistrează o creștere semnificativă a acestui sector”.

„Avem o experiență importantă în organizarea pariurilor sportive, fiind printre primii organizatori de pariuri în cotă fixă”, au spus reprezentanții, amintind de pariurile Pronosport. Mai mult decât atât, operatorii privați și-au exprimat acordul ca Loteria Română să intre pe piața pariurilor sportive, cu condiția ca aceasta să respecte toate regulile cărora va fi supusă.

„Vrem ca Loteria să fie tratată la fel ca oricare alt operator din piață, de la procesul de licențiere, până la autorizare și taxare ulterioară”, a spus o sursă din industrie, conform Pressone.ro.

Care a fost reacția Consiliului Concurenței?

În urmă cu peste 15 ani, Consiliul Concurenței s-a exprimat cu privire la evenimentele din anul 2006 care vizau scutiri de plată a taxelor și a impozitelor cumulate începând cu anul 2002.

Citeste si: Cele mai populare jocuri de păcănele la început de 2022

„Măsurile de sprijin acordate Loteriei Române nu pot fi considerate ca făcând parte din categoria ajutoarelor de stat cu caracter social, acordate consumatorilor individuali sau a ajutoarelor de stat pentru înlăturarea efectelor cauzate de dezastre naturale sau de evenimente excepționale, așa cum sunt acestea definite de Legea nr. 143/1999”, a spus Consiliul Concurenței, potrivit sursei menționate anterior.