Cine este marele câștigător de la Survivor Grecia. Concurentul a fost învins de români pe traseele din Dominicană

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 09 iul 2021, 12:30
Sakis Katsoulis este marele câștigător „Survivor Grecia”.
Sursa: impact

Sakis Katsoulis este marele câștigător „Survivor Grecia”.  Fotbalistul a plecat acasă cu trofeul și cu premiul in bani.

Faimosul Sakis Katsoulis a fost desemnat luni seara, câștigătorul Survivor Grecia 2021. Fotbalistul l-a învins în finală pe Ilias Bogdanos și câștigat cea mai aprigă competiție.

Citeste si:// FINALA SURVIVOR ROMÂNIA 2021// CÂND și CUM se desfășoară Marea Finală Survivor România 2021?

Sakis și-a regăsit marea iubire la Survivor

Milioane de telespecatori au urmărit parcursul concurenților aflați în competiția Survivor Grecia 2021.

În această perioadă, concurenții au evoluat pe traseele din Republica Dominicană, au construit strategii și au dezvăluit cele mai puternice caractere în fața publicului.

Citeste si: INCREDIBILA impacare dintre Elena Marin si Zanni! Ce se ascunde de fapt in spatele gestului lui Zanni?

Concurenții au trecut prin mai multe încercări departe de persoanele dragi, au trăit în condiții dificile și de multe ori s-au confruntat cu angoase, dar ambiția de a câștiga, i-a determinat să meargă mai departe.

Luni seara a fost Marea Finală survivor Grecia 2021, iar câștigătorul a fost fotbalistul Sakis Katsoulis.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: FINALA SURVIVOR ROMANIA 2021. Ce surpriza uriasa ii asteapta pe concurenti. Daniel Pavel a facut MARELE ANUNT. CINE va fi prezent in Marea Finala

”Vă mulțumesc din adâncul inimii mele pentru acest premiu minunat. Chiar dacă adevăratul premiu a fost tot ceea ce am trăit aici, la Survivor. Vă sunt recunoscător pentru iubirea pe care mi-ați arătat-o, nu am cuvinte să pot descrie ceea ce simt.

Am atâtea să vă spun, dar au trecut doar câteva secunde de când am cucerit trofeul... Mă simt minunat. Sunt fericit și asta doar datorită vouă, vă mulțumesc foarte mult”, a declarat Sakis plin de emoție.

Faimosul Sakis este om de afaceri și a dezvăluit că va investi banii în afacerile lui care au fost afectate de criza de anul trecut.

”Banii îi voi investi în afacerile mele, am fost afectat de pandemie.

De asemenea, voi încerca să ajut oamenii care au nevoie, alături de ceilalți concurenți de la Survivor”, a mai spus Sakis.

A fost portar la echipe din Grecia

Sakis Katsoulis e cunoscut ca fost jucător de fotbal profesionist, care a evoluat ca portar la mai multe echipe din primele ligi din Grecia, cum ar fi: Olympiakos Lioson, Panayialions, Apollon Smyni, Kallithea, etc.

Citeste si: GESTUL lui Albert Oprea fata de Maria Chitu dupa ce l-a eliminat de la Survivor Romania 2021. Ce i-a spus Razboinicul cu lacrimi in ochi

Sakis și Marialena au avut o relație timp de doi ani, însă ei se despărțiseră cu 4 luni înainte de începerea show-ului Survivor.

Presa a speculat că Marialena a fost cea care l-a părăsit pe Sakis. Femeia a avut însă un șoc când s-a trezit în Dominicană cu fostul iubit și până la urmă, iubirea a învins, ca de obicei, potrivit wowbiz.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.