Cine este Marinel, noul concurent Casa Iubirii, sezonul 2. Acesta visează la „o fată înaltă și cu zâmbet perfect”

Autor: Sara Andreescu
Actualizat: 13 oct 2023, 04:40

Cine este Mari, noul concurent Casa Iubirii, sezonul 2

Sursa: Kanal D

Marinel, concurent Casa Iubirii, sezonul 2 se declară un talentat cântăreț de muzică de petrecere și știe exact cum trebuie să fie fata care-i va cuceri inima.

Cine este Marinel, noul concurent Casa Iubirii, sezonul 2. Marinel Hotca este mândru de ceea ce a reușit să realizeze până la 27 de ani și crede că un bărbat trebuie să fie descurcăreț în orice situație. „O fată înaltă și cu zâmbet perfect” speră să întâlnească în Casa Iubirii de la Kanal D

Citește și: Ce așteaptă Andreea Mantea de la noul iubit. „Sunt și foarte romantică și foarte pasională”, a mărturisit vedeta Kanal D

Cine este Marinel, concurent în Casa Iubirii Sezon 2 

Marinel, concurent Casa Iubirii, sezonul 2, are 27 de ani și a venit de la Satu Mare ca să-și găsească jumătatea. Marinel Hotca se declară un bun agricultor și, de asemenea, un talentat cântăreț de muzică de petrecere.

Tânărul vine în „Casa iubirii” cu așteptări mari, își dorește să se îndrăgostească de o fată înaltă și cu un zâmbet perfect.

Marinel este mândru de realizările lui și crede că un bărbat trebuie să fie descurcăreț în orice situație, să poată oferi sprijin material familiei sale, însă nu se declară generos peste măsură.

Noul concurent Casa Iubirii, sezonul 2 spune despre el că este vorbăreț și crede că cel mai mare defect al lui îl reprezintă faptul că este perfecționist. 

Citește și: Cel de-al doilea sezon al reality show-ului “Casa iubirii” începe luni, 16 ianuarie, la Kanal D!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Casa Iubirii Sezonul 2. Program și ore de difuzare 

Cel de-al doilea sezon al emisiunii „Casa iubirii” a început astăzi la Kanal D! Emoţiile au fost uriaşe in platoul celui mai iubit reality show din Romania! Cei 14 concurenți au fost prezentați publicului, 7 fete și 7 băieți se află deja în căutarea sufletului pereche.  

Au avut loc si primele interacţiuni intre ei, astfel încat cei din faţa micilor ecrane şi-au putut face o primă impresie despre aceştia.

Pe lângă cei 10 concurenți care se află pentru prima dată în „Casa iubirii”, Radu, Ionuț, Natalia și Bianca, concurenți în primul sezon al emisiunii, își continuă aventură extraordinară în „Casa iubirii”, pentru a-și găși sufletul pereche. Fiti alături de ei in aceasta noua călătorie extraordinară în „Casa iubirii” Sezonul 2! 

„Sunt tineri, frumoşi, nerăbdători să înceapă povestea asta minunată, care le-ar putea schimba viaţa.

Eu voi trăi la unison cu ei emoţia uriaşă a acestui început şi le voi fi alături de-acum încolo” a mărturisit Andreea Mantea, gazda emisiunii Casa Iubirii de la Kanal D! 

În ceea ce privește zilele și orele de difuzare, sezonul 2 Casa Iubirii va putea fi urmărit ca și până acum ca şi până acum, de luni până vineri, de la 10:00 şi de la 16:30, şi în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 16:00 şi de la 19:00! 

 

 

 


Continuă șirul dezvăluirilor și acuzațiilor în ”Casa iubirii”. Iată cum se apără Patrick în fața acuzațiilor aduse!