Cine este Maria Diana But, kinetoterapeuta de la "Insula de 1 Milion": Își dorește să o întâlnească pe Rihanna și este atrasă atât de femei cât și de bărbați

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 12 mar 2024, 09:52
Maria Diana But Foto(4)
Cine este Maria Diana But, concurenta de la "Insula de 1 Milion"
Sursa: Kanal D

But Maria-Diana este una dintre concurentele emisiunii "Insula de 1 Milion", care va fi difuzat la Kanal D România.

În cadrul reality show-ului "Insula de 1 Milion", apare o nouă concurentă care aduce cu ea determinare și curaj. Maria-Diana But, o tânără de 25 de ani din Timișoara, vine din Lovrin, Timiș, și lucrează în domeniul kinetoterapie. Cu o poveste de viață plină de obstacole și vise îndrăznețe, Maria-Diana este gata să dea tot ce are mai bun și să lupte pentru premiul cel mare.

Cine este Maria Diana But, concurentă la Insula de 1 milion

În universul plin de provocări și aventuri al reality-ului "Insula de 1 Milion", o nouă concurentă își face intrarea, aducând cu ea un amestec exploziv de curaj și determinare. Este vorba despre Maria-Diana But, o tânără de 25 de ani din Timișoara, cu un trecut marcat de lupte și visuri îndrăznețe. Provenind din Lovrin, Timiș, și având o carieră în kinetoterapie și motricitate specială, Maria-Diana este pregătită să își pună la încercare limitele și să lupte pentru marea miză a competiției.

Citește și: Cosmin Cernat și concurenții de la “Insula de 1 milion” au plecat spre Republica Dominicană!

Născută la data de 4 februarie 1998, Maria-Diana But, în Timișoara concurenta a urmat cursurile Liceului cu Program Sportiv "Banatul", deschizându-și apoi drumul către o carieră în domeniul medical, cu specializare în kinetoterapie și motricitate specială.

Ce meseria are Maria Diana But

În prezent, Maria-Diana este de profesie kinetoterapeut, având grijă de o fetiță de 2 ani în Timișoara. Însă, viața sa profesională nu este singurul aspect care o definește. Maria-Diana este necăsătorită și se află într-o relație de un an cu o fată pe nume Loredana, cu care împărtășește bucuriile și greutățile vieții.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Maria-Diana se remarcă prin hărnicie și determinare, calități care i-au fost alături în toate etapele vieții sale. Întotdeauna a visat să exploreze plajele exotice ale lumii, iar această dorință a condus-o până în Florida, unde a lucrat pentru o familie ca bonă și a avut grijă de doi copii. Aventura sa în America a durat 5 luni și jumătate, timp în care a trăit experiențe unice și a descoperit noi aspecte ale propriei sale personalități.

În ciuda fricii de moarte și de șerpi, Maria Diana nu s-a lăsat intimidată și a continuat să își urmeze visurile cu hotărâre și curaj. Se consideră o persoană foarte independentă, organizată și tolerantă, calități care îi vor fi cu siguranță de folos în provocările pe care le va întâmpina pe insula competiției. Personalitatea marcantă cu care ar vrea să se întâlnească este Rihanna. 

Drama prin care a trecut Maria Diana But, alături de familia ei

Pe plan personal, Maria Diana își amintește cu recunoștință de familia care a sprijinit-o în momentele dificile ale vieții. A fost crescută împreună cu fratele și sora sa de o altă familie, după ce mama lor s-a mutat în Germania, unde s-a recăsătorit. Deși a trecut prin momente dificile, Maria Diana a găsit puterea de a merge mai departe și de a-și urma visurile.

S-a mutat de la familia adoptivă împreună cu fratele ei, Adrian Stoica (el nu vorbește cu tatăl lui, nu crede că mai este în viață) și spune că pentru ea, el este pe primul loc. Din păcate, cei care i-au adoptat s-au supărat foarte tare că s-a mutat, erau foarte posesivi, agresivi fizic și verbal. Sora cea mică locuiește tot cu familia adoptivă și nu are voie să vorbească cu Maria.

Participarea sa la "Insula de 1 Milion" este o șansă pentru ea de a-și testa limitele și de a demonstra că nimic nu o poate opri în calea succesului. Își dorește să câștige pentru a-și îndeplini visurile și pentru a face o schimbare în viața sa și a celor dragi. Înconjurată de provocări și aventuri, Maria-Diana se pregătește să lupte pentru visurile sale cu toată determinarea și hotărârea pe care le-a dobândit de-a lungul vieții.