Cine este Marian, afaceristul care a cerut-o în căsătorie în direct pe Carmen de la Sălciua: "Ne știm de opt ani!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 27 oct 2021, 08:29

Marian, primele declaratii despre Carmen de la Salciua

Sursa: Captură KANAL D

Marian, actualul iubit al lui Carmen de la Salciua, recunoaste ca o stie pe artista de foarte multi ani si abia acum a avut curajul sa o ceara de sotie.

Bat clopotele de nunta pentru Carmen de la Salciua dupa ce a fost ceruta in direct de catre iubitul ei, Marian. Tanarul afacerist spune despre cantareata ca este un om minunat si cu siguranta dupa ce isi va incheia socotelile legal cu fosta sotie, va face o nunta asa cum merita.

Citeste si: Carmen de la Sălciua, mesaj dur: "Eu am trecut printr-un divorț, știu ce înseamnă așa că nu aș putea să fac ceva ce poate mie mi s-a făcut la momentul respectiv

Marian, iubitul lui Carmen de la Salciu, primele declaratii despre artista 

Tanarul nu s-a sfiit sa vorbeasca despre cum a cunoscut-o pe Carmen caci se pare ca pe cei doi ii leaga o mai veche prietenie.

”  Suntem de două săptămâni mai apropiați, ne știm de vreo opt ani de zile, pentru că ea cânta la mine la un restaurant, pe care eu îl dețineam la acea vreme. 

Doar că relația mea cu Carmen este de două săptămâni. Sunt niște sentimente foarte frumoase între noi, ea este un om minunat. Da, am de gând să ajung cu ea în fața altarului, dacă reușsesc să divorțez, o să am grijă să ajung și cu ea în fața altarului. Este un om minunat.” 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Carmen de la Salciua, uimita de cererea in casatorie a iubitului ei in direct

"Eu am fost căsătorit doi ani și trei luni. Problemele mele cu soția au început de vreo opt luni, în care soția mea a stat cinci luni plecată de la mine de acasă, la ea la Arad, moment în care eu am prins-o cu niște minciuni, cu niște infidelități, iar de acolo eu tot îi ceream divorțul.

De două luni de zile eu tot îi cer divorțul. Am mesaje în care-i spun că vreau să divorțez. Am dovezi, nu fotografii, doar mesaje și recunoașterea soției că a ieșit cu cineva la cafea. 

Citeste si: Carmen de la Salciua rupe tăcerea dupa ce a fost acuzată că a spart casa iubitului ei: "Nu am destrămat nicio familie!"

Carmen de la Salciua a recunoscut ca nici nu stie cum sa se bucure de ce i se intampla in viata si mai mult, ar spune imediat "DA" dupa ce Marian isi

va incheia divortul de sotie.