Cine este Marian, ciobanul din Dolj acuzat că a luat intenționat viața unui prieten, în timp ce sacrifica un miel

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 19 apr 2023, 15:43

Incidentul cu pricina s-a întâmplat cu doar câteva zile înainte de Paște

Sursa: Observatornews.ro

Un cioban din Dolj este acuzat de crimă, după ce un bărbat, venit la stâna la care lucra să ia un miel, a fost înjunghiat mortal de acesta.

Un cioban din Dolj, pe nume Marian, a înjunghiat mortal un prieten din greșeală, spune el, dar nu la aceeași concluzie au ajuns și cei care anchetează cazul. Bărbatul era angajat la firmă pentru a vinde miei, acolo unde și victima a venit.

Cine este ciobanul din Dolj care a înjunghiat mortal un bărbat

Incidentul cu pricina s-a întâmplat cu doar câteva zile înainte de Paște, la o stână din Dolj, când ciobanului i-ar fi alunecat cuțitul din mână și l-a înjunghiat în piept pe prietenul său.

Victima avea 45 de ani și, conform persoanelor apropiate, îl cunoștea pe ciobanul de 49 de ani, căci făcuseră mai multe grătare împreună și băuseră de câteva ori. Bărbatul a fost transportat de urgență la spital, dar cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru acesta.

Citește și: „Eu zic că glumește prima dată”. Cum se apără ciobanul care a luat viața unui prieten, în timp ce sacrificau un miel

Mama bărbatului ucis susține că fiul ei a fost omorât intenționat, iar procurorul criminalist i-a dat dreptate. Oamenii legii au deschis un dosar penal, iar cercetările continuă în acest sens.

„Cum este mielul, cum stă agăţat el, el (n.r. victima) a stat şi ţinea de picioare. Eu să-l crăp la picioare din spate şi mi-a scăpat cuţitul. <<Bă, m-ai înţepat cu cuţitul'>>. Eu zic că glumeşte prima dată”, se apără ciobanul, conform observatornews.ro.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Ceea ce ridică și mai multe semne de întrebare este faptul că soția victimei, în timpul audierilor, nu a declarat că victima și ciobanul au avut unele divergențe, căci totul a pornit, se pare, de la o ceartă spontană.

Victima și ciobanul ar fi avut parte de un conflict spontan

Soția victimei, ciobanul, dar și cel care deține stâna au spus că totul a fost un accident cauzat de o mișcare bruscă în timp ce bărbatul era cu cuțitul în mână.

„Având în vedere concluziile preliminare formulate de medicul legist din cadrul I.M.L. Craiova, declarațiile fluctuante ale martorilor, precum și suspiciunile cu privire la împrejurările comiterii faptei, dosarul cauzei a fost preluat în anchetă proprie de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale desfășurând cercetări sub directa coordonare a procurorului de caz.

Citește și: „Nu mai puteam suporta durerea”. O femeie a decis să își facă singură cezariană, după ce pierduse o sarcină din cauza travaliului lung

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că, în urma unui conflict spontan, bărbatul de 49 de ani i-ar fi aplicat o lovitură cu un cuțit bărbatului de 45 de ani, provocându-i leziuni ce au condus la decesul acestuia din urmă”, este precizat în cadrul unui comunicat.