Cine este Mariana, tânăra care seamănă izbitor cu Denisa Răducu. Ce postează în fiecare zi pe Tik Tok

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 03 mai 2023, 03:10

Mariana, tânăra care semănă izibitor cu Denisa Răducu, a devenit cunoscută în mediul online extrem de repede tocmai datorită acestui lucru. Mariana face senzație pe TikTok în urma videoclipurilor pe care le postează pe platformă.

Mariana, tânăra care seamănă izbitor cu Denisa Răducu, este noua senzație a Internetului. Deoarece semănă extrem de mult cu Denisa Răducu, aceasta a astras atenția internauților, iar numărul persoanelor care o urmăresc este din ce în ce mai mare.

Cine este Mariana, tânăra care seamănă izbitor cu Denisa Răducu?

Mariana este o prezență constantă în mediul online, deoarece postează în fiecare zi filmulețe pe TikTok. La fel de des, aceasta primește comentarii în care i se spune cât de mult seamănă cu regretata Denisa Răducu.

Mai mult decât atât, unii internauți sunt de părere că ea este chiar Denisa, întrucât artista s-ar fi reîncarcat după ce a trecut în neființă. De asemenea, unii internauți s-au dus și mai departe și au îndemnat-o să meargă la mama Denisei Răducu, pentru a-i alina, cel puțin pentru moment, dorul.

„Denisa și-a lăsat urma pe pământ, să ne amintim de ea”, „Băi, ce m-am speriat”, „Mi s-a făcut pielea de găină”, „A scos Denisa piesă nouă”, „Seamănă leit”, au fost doar o

parte dintre comentariile pe care Mariana le-a primit, conform s pynews.ro.

Citeste si: Tatăl Denisei Răducu a dus dulciuri și cadouri la mormântul fiicei ei cu ocazia Sfântului Nicolae. Emilian Răducu este încă sfâșiat de durere

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Mariana atrage atenția în fiecare zi prin asemănarea sa izbitoare cu regretata artistă și multe persoane intră pe contul ei de TikTok special pentru a-și reaminti de Denisa.

De ce a murit Denisa Răducu?

Denisa Răducu a murit pe data de 23 iulie 2017, din cauza unei boli de ficat. Aceasta a fost îngropată în județul Vâlcea, în comuna în care s-a născut, Ștefănești de Drăgășani.

Ultimele zile din viața Denisei Răducu au fost pline de durere. Ciroza și starea deplorabilă de sănătate i-au îngreunat ultimele ore din viață.

Aceasta a vomitat cantități mai de sânge și ajunsese să cântărească doar 23 de kilograme.

Conform romaniatv.net, medicii au declarat că Denisa intrase în comă, iar, în dimineața în care familia ei a chemat ambulanța, în jurul orei patru, artista a fost găsită în stop cardio-respirator. Deși au efectuat manevrele de resuscitare, medicii veniți la fața locului nu au mai putut face nimic altceva decât să constate decesul.

Citeste si: Gest incredibil facut la mormantul Denisei Raducu! Cine este cantaretul care a fost surprins la mormantul ei

„Ce să mai zică mama ei, nu ştiu dacă mai putem comunica la vorba nomală. E foarte şocată. Nu ştiu dacă va rămâne normală cum trebuie să fie. Aşa e când pierzi copilul. Nimeni nu i-a dorit aşa ceva. Dumnezeu să o ierte…

Dumnezeu să o ierte. Îi mulţumim poporului că o conducem aşa pe ultimul drum. A fost un copil ca şi al nostru. Parcă o văd acum aşa în faţa ochilor când era micuţă. Speram să realizeze mult în viitor. Noi stăm puţin mai la vale de ea. Normal că ne vedeam zi de zi în copilărie. Au fost o familie destul de respectuasă”, a spus unchiul acesteia pentru un post TV.