Cine este medicul care a fost prins de polițiști drogat la volan. Ce riscă acesta

Author: Alina Petre
Actualizat: 01 aug 2023, 05:50

Un medic a fost prins drogat de către polițiști

Un medic a fost prins de către polițiști, în această seară, conducând sub influenţa drogurilor.

Medicul a fost prins drogat în urma unui control în trafic. Polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe.  

Citeste si: Un tânăr prins drogat în trafic și-a chemat mama în ajutor, care a venit și ea drogată la volan

Cine este medicul care a fost prins de polițiști drogat la volan

Șeful de la Terapie Intensivă la spitalul Județean Călărași a fost prins, în această seară, conducând sub influenţa drogurilor, potrivit calarasipress.ro 

Kovacs Emerich, medic specialist Anestezie şi Terapie Intensivă- Şef Secţie ATI la spitalul Județean Călărași, a fost prins conducând maşina sub influenţa drogurilor.

Medicul de 37 de ani a fost testat de către polițiști cu aparatul Drugtest, iar rezultatul fiind pozitiv.

Se pare că acesta a consumat cannabis.

”La data de 01 noiembrie a.c., în jurul orei 16.50, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Călăraşi au depistat pe strada Flacăra, un bărbat, de 37 de ani, din municipiul Slobozia, judeţul Ialomița, pozitiv la THC-5 (cannabis)”, a transmis, marţi, IPJ Călărași, potrivit sursei citate anterior. 

Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge şi urină, iar polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

  

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Un tânăr prins drogat în trafic și-a chemat mama în ajutor, care a venit și ea drogată la volan

Un tânăr de 20 ani a fost prins drogat la volan, și-a chemat mama să discute cu polițiștii, iar femeia s-a dovedit a fi și ea drogată.

O femeie în vârstă de 37 de ani și fiul acesteia, în vârstă de 20 de ani, ambii din Craiova, sunt cercetați penal, după ce, în noaptea de vineri spre sâmbătă au fost prinși drogați la volan, potrivit  craiovaforum.ro.

Băiatul de 20 de ani a fost oprit în trafic  , în noaptea de vineri spre sâmbătă pentru un control de rutină, acesta a devenit recalcitrant și avea un comportament necorespunzător așa că oamenii legii l-au testat cu aparatul Drugtest, rezultând că a consumat cannabis, relatează sursa ciată anterior.

Tânărul a continuat să fie agitat și și-a sunat mama să îl ajute, femeia s-a deplasat cu mașina la locul indicat.

Polițiștii au testat-o si pe mama baiatului, deoarece și femeia avea un comportament necorespunzător, rezultatul fiind pozitiv.

Potrivit sursei citate, femeia a consumat amfetamină.

Cei doi s-au ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Citeste si: Un tânăr de doar 19 ani s-a împușcat, în fața unei foste mine, după ce a făcut accident. Înainte, acesta ar fi consumat băuturi alcoolice, iar vinovată ar fi fost o iubire ce nu era reciprocă

 

Taguri: