Cine este Michele Morrone, râvnitul actor din filmul „365 de zile”. Detalii despre viața amoroasă și orientarea sexuală a actorului italian

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 29 ian 2023, 10:05

Cine este Michele Morrone, râvnitul actor din filmul „365 de zile”. Detalii despre viața amoroasă și orientarea sexuală a actorului italian

Sursa: Instagram Michele Morrone

Michele Morrone a devenit faimos după ce a apărut în filmul „365 de zile”, care a avut un succes imens atât în multe țări, cât și în România.

Michele Morrone a devenit cunoscut după rolul principal din filmul „365 de zile”. Toate domnișoarele au pus ochii pe șarmantul actor, care dă viață personajului Massimo. Recent, a apărut și partea a doua a filmului „365 de zile”, la fel de iubită și de apreciată ca prima parte a peliculei.

La un moment dat, s-a spus despre Michele Morrone că ar fi homosexual, mai ales după ce a publicat o fotografie în care apărea cu un bărbat, care îl îmbrățișa, însă actorul nu a făcut niciun anunț oficial, ba chiar a precizat, acum ceva

timp: „Nu am spus că sunt homosexual”, fără a da prea multe detalii. De asemenea, s-a mai vehiculat faptul că actorul ar fi vrut doar să inducă oamenii în eroare, astfel încât nimeni să nu mai pună accentul, atât de mult, pe orientarea lui sexuală, fiind un aspect prea puțin important.

Michele Morrone, burlac sau ocupat? Detalii despre viața amoroasă a râvnitului actor

Toată lumea a iubit fimul „365 de zile”, mai mult sau mai puțin, în care subiectul principale este povestea unei tinere care este răpită de un șef al mafiei italian (n.r.: Massimo) și care decide să o facă să se îndrăgostească de el. Cu toate că, la început, Massimo a fost perceput ca fiind un bărbat psihopat și rău, în viața reală, Michele este un bărbat de nota 10, carismatic și respectuos, mai ales atunci când vine vorba de femei. 

Citeste si: Serialul în care joacă Volodimir Zelenski, disponibil pe Netflix

Michele Morrone nu este homosexual, în trecut a avut o căsnicie cu Rouba Saadeh, fondatoarea magazinului Le Paradis Des Fous, dar au divorțat în 2018, după o căsnicie de patru ani, din care au rezultat doi băieți, Marcudo și Brado.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Din fericire, Michele Morrone și fosta lui soție au rămas în relații foarte bune după divorț.

Citeste si: Simon Leviev, „escrocul de pe Tinder”, vrea să-și spună partea lui de adevăr. Planuiește să lanseze un podcast și o carte cu propria poveste

De asemenea, în ultimele zile, de când a fost lansată partea a doua a filmului, Michele Morrone și Anna Maria Sieklucka (n.r.:

personajul principal feminin al filmului, femeia răpită de Massimo) au fost surprinși de mai multe ori împreună. Zeci de videoclipuri și de imagini i-au înfățișat în ipostaze tandre, iar fanii s-au bucurat enorm, având în vedere chimia de care au dat dovadă în film, spunând despre ei că se potrivesc de minune.

Cu toate că au fost surprinși chiar și sărutându-se, niciunul dintre ei nu a anunțat nimic despre o posibilă relație amoroasă, însă, după imaginile apărute în mediul online, toată lumea așteaptă ca unul dintre ei să anunțe că sunt, în sfârșit,

împreună.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.