Cine este Mihaela, noua concurentă Casa Iubirii, sezonul 2. Este o familistă convinsă și vrea să îmbrace rochia de mireasă cât mai curând

Author: Amalia Georgescu

Mihaela este concurentă în Casa Iubirii, sezon 2

Sursa: Captură KANAL D

Mihaela se numără printre cele 7 fete care intră în Casa Iubirii, sezonul 2. Noua concurentă este în căutarea unei relații serioase și își dorește să se căsătorească.

Mihaela este noua concurentă din Casa Iubirii și își dorește din totul sufletul să cunoască iubirea adevărată în cadrul emisiunii și să plece din casă alături de bărbatul care îi va deveni soț. Cine este, de fapt, Mihaela Homa? 

Cine este Mihaela, noua concurentă Casa Iubirii? 

Mihaela este gata pentru o aventură pe cinste, acesta fiind motivul pentru care s-a înscris în sezonul 2 al emisiunii Casa Iubirii.

Mihaela Homa are 28 de ani, este din Satu Mare și datorită meseriei pe care o are reușește să interacționeze foarte mult cu cei din jur și să cunoască diferite tipologii de oameni. Mihaela este recepționeră la un hotel. 

Mihaela Homa, concurentă în Casa Iubirii, sezonul 2, se caracterizează drept o persoană tranșantă, amuzantă și sinceră în același timp.

Concurenta își dorește ca în Casa Iubirii să se îndrăgostească, iar pentru ca un bărbat să o cucerească va fi nevoie ca acesta să dea dovadă de onestitate și corectitudine, acestea fiind principalele calități pe care

le așteaptă de la viitorul ei partener.

Referitor la lucrurile care contează cu adevărat pentru Mihaela, tânăra mărturisește că pune foarte mult accentul pe familie, acesta fiind motivul pentru care se descrie ca fiind o familistă convinsă. Mihaela are o relație specială cu mama și bunica ei, legătura dintre ele fiind una foarte puternică.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Mihaela Homa pornește la drum în Casa Iubirii cu speranța că își va găsi sufletul pereche, dorind să trăiască dragostea adevărată. Concurenta din Casa Iubirii are planuri serioase de viitor și visează la momentul în care va îmbrăca rochia de mireasă, sperând să se căsătorească cât mai curând.

Citește și: Andreea Mantea, mesajul începutului de an: „Nu mai pot de fericire. Mi-au dat lacrimile”. Ce a pățit frumoasa prezentatoare TV

Sezonul 2 al emisiunii „Casa Iubirii”, ocazia perfectă pentru ca 14 concurenți să își găsească marea iubire 

În sezonul 2 al emisiunii Casa Iubirii, alți 14 concurenți vor avea șansa de a trăi experiența show-ului care pune accentul pe iubire și respect. Cel mai nou sezon al emisiunii Casa Iubirii începe la Kanal D luni, 16 ianuarie 2023. 7 băieți și 7 fete sunt gata să dea totul pentru iubire, să își dea frâu liber sentimentelor, să trăiască experiențe noi, dar și să învețe lecții care să le fie de mare ajutor pe viitor.

Casa Iubirii este show-ul de televiziune în care doar dragostea contează și în care concurenții luptă pentru iubire, totul sub atenta supraveghere a Andreei Mantea, prezentatoarea emisiunii.

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa Iubirii poate fi urmărit de telespectatori în fiecare zi a săptămânii. De luni până vineri, edițiile sunt difuzate de la 10:00 şi de la 16:30, în timp ce în zilele de sâmbătă şi duminică, emisiunea Casa Iubirii poate fi urmărită de la 16:00 şi de la 19:00. 

Citește și: Ce așteaptă Andreea Mantea de la noul iubit. „Sunt și foarte romantică și foarte pasională”, a mărturisit vedeta Kanal D