Cine este Mihaela, noua concurentă din casa ”Puterea Dragostei”! Cu ce băiat a dansat la intrarea în competiție

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 21 iul 2022, 09:30
O nouă concurentă în casa ”Puterea Dragostei”.

În casa Puterea Dragostei și-a făcut apariția o nouă concurentă. Cine este și ce băiat i-a atras atenția? Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.

Este miercuri și o nouă concurenta a pășit în casa Puterea dragostei. O blondă senzuală, pe nume Mihaela, este noua concurentă care a intrat în competiția ”Puterea Dragostei”.

Citeste si: O altă concurentă de la Puterea dragostei anunță că e gravidă: "Sunt însărcinată"

O nouă concurentă în casa ”Puterea Dragostei”

In ediția de miercuri, 3 februarie, a emisiunii Puterea dragostei s-au declanșat noi conflicte între concurenți.

Aceștia au devenit din ce în ce mai orgolioși și mai nervoși, declanșând multe tensiuni, astfel că în ultima perioadă, scenele de violență fizică și verbală au fost la ordinea zilei.

Citeste si: Nicos aruncă bomba: "Toată viața mea am avut cliente, ai vreo problemă?" Urmărește o ediție incendiară Puterea dragostei marți, de la 11:00 și 17:00 pe Kanal D

Cu toate acestea concurenții de la Puterea Dragostei și-au făcut timp să o primească pe Mihaela, noua concurentă, în competiție.

Băietii și-au arătat imediat interesul și atenția pentru noua concurentă venită la Puterea dragostei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cine este Mihaela și pentru cine a venit la Puterea dragostei?

Mihaela are 20 de ani și vine din Bistrița . Întrebată de către concurenți dacă a venit să cunoască pe cineva anume dintre ei, Mihaela a raspuns sincer și extrem de emoționată, că a pus ochii pe cineva, numai că, din păcate pentru aceasta, concurentul a fost eliminat, adică Rareș. În cele din urmă, blondina a spus că își dorește să îi cunoască pe toți mai întâi și abia apoi să decidă cu cine s-ar potrivi. 

"Am puține emoții. Sunt din Bistrița și am 20 de ani. Am pus ochii pe cineva, însă vreau să vă cunosc pe toți mai bine.", a spus Mihaela.

Mihaela a făcut o alegere neașteptată pentru primul ei dans în casă, alegându-l pe nimeni altul decât Cristian Comănici. Rămâne de văzut dacă Mihaela și Cristian Comănici se vor apropia și chiar vor forma un cuplu, șansele fiind destul de mari având în vedere că ambii sunt singuri și că au dat impresia că se plac. 

Citeste si: Andrada, dezvaluiri socante despre George! "Iti trimit bani acele femei pentru ceea ce tu arăti!" Aflati cum va reactiona Madalina, LUNI, 1 februarie, intr-o editie incendiara Puterea dragostei, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Al treilea sezon de ”Puterea Dragostei”

Cristina-Mihaela Dorobanțu este moderatoarea celui de-al treilea sezon al emisiunii ”Puterea Dragostei”, care a început în luna iulie.

Aceasta a înlocuit-o la cârma show-ului pe Andreea Mantea, cea care a moderat primele două sezoane ale show-ului matrimonial.

Citeste si: Bianca Comănici, anunțul la care nu se aștepta nimeni: „Revedere de senzație pentru mine. Distanța nu separă oamenii...”

Emisiunea Puterea Dragostei, show-ul matrimonial care le oferă șansa unor tineri să își întâlnească marea iubire, face parte din  programul TV  al postului de televiziune Kanal D. Emisiunea este difuzată în fiecare zi a săptămânii, în câte două părți. De luni până vineri, de la 11:00 și 17:00, iar sâmbăta și duminica, de la 16:00 și 19:00. Emisiunea Puterea Dragostei, prezentată de Cristina Mihaela Dorobanțu, poate fi urmărită la TV, dar și online, live video pe site-ul Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html    de pe tabletă, telefonul mobil sau laptop.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.