Cine este Minea Cristian-Marius, directorul comercial de la “Insula de 1 milion”: Luptă pentru deveni un exemplu pentru fata lui și își dorește să îl întâlnească pe Messi

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 13 mar 2024, 16:16
Minea Cristian-Marius Foto(4)

Cine este Minea Cristian-Marius, directorul comercial de la “Insula de 1 milion”

Sursa: Kanal D

Cristi (Minea Cristian-Marius) participă la “Insula de 1 milion” din dorința de a-și face fata mândră de el, dar și pentru faptul că iubește adrenalina.

Minea Cristian-Marius, în vârstă de 47 de ani, este director comercial în domeniul instalațiilor publice și a ales să participe la “Insula de 1 milion” din pasiune, dar și din nevoia de a experimenta. Prin participarea la acest show televizat, acesta vrea să își facă fata mândră devenind un exemplu pentru ea.

Cine este Cristi, directorul comercial care participă la “Insula de 1 milion”?

Cristi deține o companie de instalații electrice, de aproximativ un an de zile, iar înainte a lucrat în bancă unde a fost director de vânzări, dar a decis să schimbe domeniul

pentru că simțea că se plafonase.

Născut în Călărași și stabilit în prezent în Otopeni, Cristian-Marius a absolvit Liceul Economic și Facultatea de Contabilitate din cadrul ASE. După absolvirea facultății, bărbatul a decis să urmeze cursuri de electrician, cursuri în vânzări și mai deține și o diplomă de antrenor.

Pentru el banii reprezintă ceva important, dar nu înseamnă totul. Ambiția este unul dintre cele mai mari atuuri ale lui Cristian-Marius.

Visul său cel mai mare este să administreze o bază sportivă și să îl întâlnească pe Messi.

Chiar dacă a avut 4 operații la genunchi, din cauza unor probleme cu cartilajele, acesta este ambițios și se duce aproape zilnic la sală și la fotbal. Unul dintre cele mai mari regrete ale sale este că nu a avut o carieră sportivă, deși a practicat fotbal, ski și înot.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cristi se consideră o persoană ambițioasă, organizată, corectă, este descurcăreț, un bun coleg, calm, perseverent și răbdător, iar aptitudinile sale principale sunt: este atent la detalii și este tehnic.

Melodia care îl scoate din stările proaste și care îi oferă un moment de fericire este „Firestarter” – Prodigy.

Viața personală a lui Minea Cristian-Marius

Dedicarea sa în carieră este echilibrată de dragostea și implicarea în viața personală. Căsătorit de 11 ani și tată a unei fiice de 8 ani, Cristian Minea consideră familia și copilul său ca fiind cele mai mari realizări ale sale.

În ciuda unor provocări personale, cum ar fi pierderea părinților săi în urma unei lupte cu cancerul, el rămâne puternic și optimist, găsind alinare și bucurie în activitățile sportive și în dragostea pentru cei dragi.

Cristi are un frate în vârstă de 45 de ani și este căsătorit de 11 ani. Acesta și-a cunoscut soția încă din facultate și au împreună o fata de 8 ani. Soția lui nu știe că el a venit la casting, pentru că nu este o fană a emisiunilor de acest gen.

Ea lucrează în domeniul bancar.

Participarea lui Cristian Minea în emisiunea "Insula de 1 Milion" nu este doar o încercare de a câștiga un premiu generos, ci și o oportunitate de a experimenta și de a-și demonstra încă o dată abilitățile și determinarea. Adrenalina și nevoia de aventură îl atrag, iar dorința de a fi un exemplu pentru fiica sa îl motivează să lupte și să-și depășească limitele.

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.