Cine este Moldo, noul concurent care a intrat în „Casa iubirii”! Tânărul a dezvăluit cine este fata care i-a atras atenția

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 26 iul 2024, 13:42

În ediția de luni, 8 iulie, a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, un nou concurent a intrat în competiție. Iată cine este Moldo și pentru cine a intrat în emisiune.

Luni, 8 iulie, un nou concurent a pășit în Casa iubirii, pentru a-și găsi jumătatea. Robert Iulian Moldoveanu a dezvăluit cine sunt cele trei fete care i-au atras atenția.

Citește și: „Cel mai important,  l-am cunoscut pe Cosmin, sufletul meu pereche”: Ce mesaj a transmis Ștefania după ce a fost eliminată din „Casa Iubirii”

Cine este Moldo, noul concurent care a intrat în „Casa iubirii”

Robert Iulian Moldoveanu are 25 de ani și este din Constanța. Tânărul a fost fotbalist până la vârsta de 20 de ani, iar acum este un talentat frizer, care își caută o parteneră liniștită și de casă.

În ediția de luni, Moldo a intrat foarte încrezător în cadrul emisiunii și le-a oferit fetelor trandafiri, ca un adevărat bărbat.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

Noul mascul din Casa iubirii își dorește o relație serioasă, care să ducă la căsătorie. Visul său este să își întemeieze o familie și să știe că are alături pe cineva de încredere, alături de care să poată face planuri de viitor.

"Am venit în special pentru Virginia. Ea este tiparul meu de fată, de femeie, e drăguță, frumușică, cu un zâmbet frumos. În același timp, pot spune că am un top 3, din care fac parte Rebecca și Denisa. Am practicat fotbalul până la 19-20 de ani, după am plecat în Anglia 4 ani și jumătate, iar anul trecut m-am stabilit în Constanța și sunt frizer, visez să fac asta toată viața mea.

Cea mai lungă relație a fost la 20 de ani, dar o consider mai mult o relație copilărească, eram prea mic.", a declarat Moldo.

Cu toate acestea, concurenta care a rămas fără cuvinte este Denisa. Mai mulți concurenți au observat că tânăra îl place pe noul mascul din Casa iubirii.

Citește și: Roberta aruncă bomba în plin scandal cu Alexandra: „S-a consumat relația dintre ei!” Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii

Pentru a vedea ce au mai discutat fetele cu noul concurent din Casa iubirii, urmăriți materialul video de mai jos.

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.