Cine este motociclistul rănit grav de către Monica Macovei. Filmul accidentului în care a fost implicată fostul ministru al Justiției

Autor: Alina Petre
Actualizat: 09 iul 2023, 00:00

Monica Macovei

Fostul ministru al Justiției și fost europarlamentar Monica Macovei a suferit sâmbătă un accident de circulație în apropiere de Mangalia.

Monica Macovei a fost implicată sâmbătă într-un accident rutier pe DN 39, între municipiul Mangalia și localitatea 2 Mai din județul Constanța, accident în urma căruia un motociclist a fost rănit grav și dus la spital.

Citeste si: O mamă a încercat să își arunce copilul în fața mașinilor. Femeia susține că fiica ei era posedată și a legat-o de mâini cu geanta

Cine este motociclistul rănit grav de către Monica Macovei

Accidentul a avut loc la ieşirea din staţiunea 2 Mai, pe drumul spre Mangalia.

Se pare că Monica Macovei se afla la volanul mașinii, iar după ce a trecut de podul de la Șantierul naval Mangalia, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul autoturismului și a intrat pe contrasens, susțin surse din anchetă, care afirmă că din sensul opus venea o motocicletă care circula regulamentar.

Starea motociclistului rănit în accidentul de sâmbătă, în care a fost implicată Monica Macovei este gravă. Bărbatul este internat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Conform reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, bărbatul a fost diagnosticat la faţa locului cu fractură deschisă la picior, fractură deschisă la mână şi traumatism toracic.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Monica Macovei spune că nu a circulat pe contrasens și că motociclistul a intrat în plin în stânga mașinii sale.

„Mulțumesc tuturor celor care v-ați gândit la mine. Astăzi am fost parte a unui accident rutier. Încep să îmi revin din starea de șoc. Conducând de la 2 Mai spre Mangalia, pe banda mea și nu pe contrasens, un motociclist a intrat din plin în aripa stângă a mașinii, moment în care airbags s-au declanșat, cauciucul din stânga față s-a spart.

Nu am pierdut controlul mașinii nici o secundă. Urmare a spargerii cauciucului din partea stânga față, mașina a mers încet spre stânga, oprindu-se într-un scuar mic, cu vegetație. Sper ca motociclistul sa își revină, de câteva ore încerc sa obțin informații despre starea lui”, a declarat Monica Macovei. 

Filmul accidentului în care a fost implicată fostul ministru al Justiției

Centrul Infotrafic al Poliției Române a anunțat sâmbătă producerea unui accident rutier în județul Constanța, în care au fost „implicate un motociclist și un autoturism”, iar în urma impactului a rezultat „rănirea

gravă a motociclistului”.

ISU Constanța a informat că în urma impactului s-a produs un incendiu, în care motocicleta a ars, iar motociclistul, „conștient și cu politraumatisme, a fost transportat la spital de echipajul Serviciului de Ambulanță Județean”.

Poliția Constanța a transmis la rândul său un comunicat oficial, fără a preciza numele celor două persoane implicate în accident.

„Astăzi, în jurul orei 13.05,

polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 39, între municipiul Mangalia și localitatea 2 Mai. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că impactul s-a produs între un autoturism, condus de o femeie de 63 de ani, și o motocicletă, condusă de un bărbat de 56 de ani”, se arată în comunicatul IPJ Constanța.

Citeste si: Cine este românul care a murit în Franța, într-un accident cu bicicleta. Traian Savu era chirurg și avea doar 44 de ani

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.