Cine este Muhsin din serialul Doctorul minune? Talentatul actor Serkan Keskin, poveste de dragoste cu una dintre cele mai frumoase actrițe din Turcia!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 nov 2021, 14:15
Serkan Keskin din doctorul minune Foto(5)
Serkan Keskin, un actor talentat si apreciat in Turcia
Sursa: sozcu.com.tr

Actorul Serkan Keskin, care a dat viață personajului Muhsin în serialul Doctorul minune, face parte din elită actorilor talentați ai Turciei

Serkan Keskin are 44 de ani și a devenit unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori din Turcia, datorită rolurilor jucate magistral în multe seriale și filme artistice de succes de-a lungul carierei sale. Publicul din România l-a urmărit pentru prima dată în distribuția serialului Kosem, în anul 2017, iar în prezent Serkan Keskin poate fi văzut în serialul Doctorul minune, în care joacă rolul medicului Muhsin, care suferă de aceeași afecțiune din spectrul autismului că și personajul central Ali Vefa.

Cine este Muhsin din serialul Doctorul minune dincolo de platourile de filmare!

Serkan Keskin s-a născut 25 noiembrie 1978 la Izmit, oraș din Turcia în care a crescut, a studiat și a început carieră de actor. Părinții săi i-au descoperit talentul actoricesc încă din copilărie și la vârstă majoratului a decis să urmeze cursurile de teatru în cadrul Teatrului din Izmit, școală ce a fost înființata în 1997 sub conducerea artistică generală a celebrului regizor de teatru Ișıl Kasapoğlu.

După absolvirea cursurior respective Serkan a jucat diverse roluri în piesele Teatrului din orașul Izmit între 1998-2001.

În timp ce juca la Teatrul Orașului Izmit, acesta a decis să se stabilească la Istanbul pentru a-și perfecționa pregătirea în domeniul actoriei. Astfel, între 1999 și 2002, a studiat la Academia Istanbul, unde Ișıl Kasapoğlu a fost șef de promoție. După absolvirea studiilor, Serkan a devenit unul dintre fondatorii Semaver Kumpanya împreună cu Ișıl Kasapoğlu în 2002.

Serkan Keskin, care a primit cel de-al 32-lea premiu İsmail Dümbüllü pentru succesul său în teatru, și-a continuat activitatea că actor și regizor la Semaver Kumpanya.

Citeste si: Când se termină Doctorul minune? Care va fi deznodământul celui mai iubit serial turcesc

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Însă în paralel a acceptat să joace și în multe seriale de televiziune, care i-au adus mari succese și l-au propulsat printre cei mai apreciați actori din Turcia. În anul 2020 a fost cooptat să joace în serialul Doctorul minune, în rolul unui medic autist, cu Sindromul Savantului că și personajul central Ali Vefa, rol extrem de dificil ce i-a adus mare succes. Deși s-a bucurat de o carieră strălucită în domeniul actoriei, Serkan Keskin nu a renunțat nici la a două să mare pasiune muzică, reușind să îmbine cu brio ambele domenii.

In plan personal, dincolo de platourile de filmare, celebrul actor Serkan Keskin traieste o superba poveste de dragoste cu una dintre cele mai talentate si frumoase actrite din Turcia, Meriç Aral. De cativa ani acestia formeaza un cuplu reusit insa nu s-au gandit inca la casatorie. 

Citeste si: Actorii din serialul Doctorul minune, nostalgici după filmările realizate împreună pentru producția fenomen! Iată cum și-au luat rămas bun indragitii protagoniști!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.