Cine este Musty Camara de la Survivor Romania 2021! Razboinicul are trei copii si o poveste de viata desprinsa din filme

Author: Alice Popescu
Actualizat: 11 feb 2021, 08:03
Musty Camara este fratele lui Kamara Ghedi

Musty Camara este nimeni altul decat fratele cantaretului Kamara Ghedi, jumatatea neagra a trupei Alb Negru. Are 39 de ani, fiind cel mai in varsta de la Survivor Romania 2021 alaturi de Catalin Morosanu.

Musty Camara  este de profesie inginer de sunet si de foarte multe ori a fost alaturi din punct de vedere profesional alaturi de Kamara Ghedi. Concurentul in varsta de 39 de ani face parte din echipa Razbonicilor  si s-a apucat de sport de la o varsta foarte frageda. Kamara, fratele sau a dezvaluit ca Musty are 1,92m si ca" probabil ca daca nu faceam sport de mic si nu ridicam greutati in sala, as fi crescut si eu mai mult."

Cine este Musty Camara de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Bogdan Mocanu, mesaj pentru Jador dupa ce l-a vazut in lupta pentru provizii la Survivor Romania 2021

Musty este singurul frate a lui Kamara, insa cei doi mai au trei surori: Corina, Saran şi Binta.  „Una-i albă, una-i mulatră, iar alta-i de culoare.

Dar, am 12.000 de rude în Guineea, un sat întreg. Este vorba despre satul Sanguiana
,
 povestea artistul in urma cu ceva vreme.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Musty Camara, poveste de viata impresionanta

Citeste si: Cu cine se iubeste Geta Sterp, sora Faimosului Culita Sterp de la Survivor Romania! Ce mesaje isi declara cei doi indragostiti

Musty Camara  are o poveste de viata desprinsa din filme si nu filmele de comedie. La varsta de doi ani a trecut printr-o tragedie deoarece tatal lui a murit. Copilaria si adolescenta i-au fost marcate de aceasta tragedie, insa a reusit sa se puna pe picioare si sa isi cladeasca o cariera. Parcursul vietii lui Musty a fost destul de sinuos deoarece a trait in mai multe tari.

Trauma l-a urmarit pe tot parcursul lui din mai multe tari, caci a fost nevoit sa plece. La 15 ani a plecat de acasa sa studieze si sa munceasca facand naveta intre Franta si Coasta de Fildes, stand pentru cativa ani in Tenerife.

Musty Camara este tatal a trei copii impreuna cu Alexandra Crisan, una dintre fostele concurente la un show TV muzical.

A revenit in Romania in 2015, iar acum este pregatit sa castige trofeul Survivor Romania 2021, concurand pentru Razboinici impotriva Faimosilor.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.