Cine este Nara Smith, celebra tiktokeriță mormonă care gătește totul de la zero și are 3 copii până la 23 de ani

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 18 mar 2024, 15:28

Ea este tiktokerița Nara Smith

Sursa: Instagram naraaziza

Nara Smith, are peste 3.000.000 de urmăritori pe TikTok, îi place să gătească pentru familia ei și este cunoscută pentru pregătirea meselor de la zero.

Cei cărora le place latura culinară a TikTok-ului sigur au întâlnit, măcar un videoclip de al Narei Smith, care are o adevărată pasiune pentru gătit. Pe lângă talentul în bucătărie, tiktokerița mormonă se remarcă prin vocea ei blândă și stilul impecabil pe care îl afișează.

Cum gătește Nara Smith totul de la zero

Tânăra în vârstă de 23 de ani nu este o simplă bucătăreasă, ci aceasta pregătește cu mâna ei absolut toate ingredientele pe care le folosește la un preparat.

Spre exemplu, aceasta a postat recent un videoclip în care face sandvișuri cu brânză la grătar și cum și-a făcut, de fapt, propria brânză. 

Dragostea ei pentru gătit a început în momentul în care s-a confruntat cu niște eczeme severe. De atunci, Nara este foarte atentă la ceea ce mănâncă, așa că preferă să-și prepare de una singură absolut toate alimentele.

„Așa am ajuns în nutriție, mâncare și gătit”,

a dezvăluit tiktokerița, citată de IOL.

Citește și: Cine este Valentina, femeia care bagă sute de mii de euro în TikTok! Cât a cheltuit cel mai mult într-o singură seară: „Te prinde, un fel de păcănele”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dacă nu știi deja cine este fata care face furori în această perioadă pe TikTok, trebuie să știi despre ea câteva detalii interesante. Aceasta s-a născut în Bloemfontein, capitala Africii de Sud, dintr-un german și o sud-africancă. Ulterior, aceștia s-au mutat la Frankfurt, când tiktokerița avea în jur de trei luni. Acolo, tânăra a locuit până la vârsta de 18 ani.

Nara Smith face parte din cultul religios mormon

La vârsta de 14 ani, Nara a fost recrutată de o agenție de modeling și în timp ce a activat în acest domeniu și-a cunoscut soțul, pe Lucky Smith, model și influencer în lifestyle. Cei doi s-au căsătorit în 2020 și au împreună o fată și un băiat, pe nume Rumble Honey și, respectiv, Slim Easy.

Când s-a măritat cu el, tânăra s-a convertit la religia mormonă, în centrul căreia se află o Cartea lui Mormon, care confirmă informații din biblie și povestește despre profeții care trăiau în America, în perioada Antichității.

Citește și: O familie de mormoni traieste dupa legi proprii, departe de civilizatie VIDEO

Însă, Nara Smith povestește că nu este profund implicată în acest cult religios și că încă învață și încearcă să-și descopere propria credință: „Nu sunt în niciun fel un mormon înrăit. Nu port haine. Nu m-am căsătorit în templu. Atât eu, cât și soțul meu suntem în călătoriile noastre și ne dăm seama cum să ne creștem copiii”.

 


În gala de duminică, lacrimile sunt cele care se năpustesc asupra concurenților din Casa Iubirii. Giuly, Robert, dar și Rebecca nu se mai pot abține și dau frâu liber sentimentelor apăsătoare. Patrick este în pericol de eliminare.