Cine este Nicoleta Nuca, concurenta care participa la Bravo, ai stil! sezonul 7

Author: Alice Popescu
Actualizat: 26 aug 2021, 15:31
Nicoleta Nuca participa la sezonul sapte Bravo, ai stil!
Sursa: Instagram

Nicoleta Nuca este una din celebritatile care participa la Bravo, ai stil! sezonul 7 avand incredere in potentialul ei stilistic.

Nicoleta Nuca este una dintre cantaretele care a reusit sa impresioneze publicul inca de la primele sale aparitii pe scena unui celebru concurs de talente muzicale. De aici si pana a se lansa alaturii de greii muzicii romanesti nu a mai fost decat un pas. Originara din Republica Moldova, Nicoleta Nuca a inceput sa ia lectii de canto la varsta de 8 ani si a cautat sa studieze la cele mai bune scoli din Romania si Italia.

"Pe la 8 ani am început să iau ore de canto cu un alt profesor de canto și să particip la primele concursuri muzicale. Am mers la multe concursuri muzicale până pe la 11 ani și ocupam mereu locuri de frunte, lucru care alimenta convingerea că muzica este ceea ce îmi doresc să fac. Tot la 11 ani am plecat pentru prima dată cu familia în Italia unde am continuat să merg la ore de canto și unde am locuit pentru aproape 3 ani.

Apoi am revenit în Republica Moldova pentru alţi 4 ani și ulterior am plecat din nou în Italia pentru încă 4 ani jumătate. După aceea m-am mutat în România.”

Bravo, ai stil! sezonul 7. Nicoleta Nuca, una dintre cele mai versatile cantarete din Romania

Citeste si: Cine este Anda Adam, vedeta care participa la "Bravo, ai stil! Celebrities"

 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Single-urile sale, „Fata din Oglindă”, „Tot mai rar”, „Ultima oară” sau „Castele de nisip” sunt doar câteva dintre hit-urile basarabencei care au cucerit inimile românilor.  Nu mai vorbim de piesa care a facut furori in 2015, "Nu ma uita", fiind melodia de referinta a Nicoletei Nuca.

La capitolul imagine, Nicoleta Nuca a avut mereu aparitii cameleonice. Cantareata s-a reinventat odata cu lansarea unei piese noi sau de cate ori a simtit nevoia sa isi schimbe look-ul si modul de a se prezenta in fata publicului pe scena. Astfel, aparitiile sale in media i-au facut pe fani sa o caracterizeze drept o prezenta enigmatică, spectaculoasă, dar eleganta in acelasi timp. Nicoleta este indragostita de tot ce inseamna frumos, atat la capitolul muzica cat si la tot ce tine de look-ul sau nesfiindu-se chiar sa isi faca cateva tatuaje cu o simbolistica aparte.

Cantareata a avut mereu curaj sa incerce lucruri noi si sa devina cea mai buna varianta a ei.

Nicoleta Nuca despre participarea la Bravo, ai stil! sezonul 7: "Am un stil versatil și sunt sigură că voi învăța multe lucruri noi legate de fashion" 

Artista nu ezită să facă schimbări radicale de look, este versatilă și încrezătoare, puternică, cu un stil eclectic. Nicoleta Nuca intră în competiția Bravo, ai stil! sezonul 7 pentru a se descoperi pe sine și mai mult și pentru a-și manifesta latura creativă și prin styling, nu doar prin

muzică. „  Îmi plac provocările, sunt mereu dornică să ies din zona mea de confort, prin astfel de lucruri cred că oamenii pot evolua, pot deveni tot mai buni în ceea ce fac. Cred că „Bravo, ai stil! Celebrities” va reprezenta o astfel de provocare personală, cu siguranță voi învața lucruri noi despre mine, despre oameni și asta mă motivează cel mai mult. Am un stil versatil și sunt sigură că în competiție voi învăța multe lucruri noi legate de fashion, despre care nu știam până acum și care mă vor ajuta pe viitor. ” spune Nicoleta Nucă.

Citeste si: Asta da GEST de iubire suprema! Ce decizie au luat Nicoleta Nicoleta Nuca si logodnicul ei, Alex Ursache imediat dupa ce se vor casatori

De aceea, Nicoleta Nuca nu isi neglijeaza sub nicio forma aspectul fizic. Artista este pasionata de sport si un stil de viata sanatos. Vedeta a declarat ca nu tine o dieta anume, insa are grija ce mananca si cat sport face pentru a se mentine in forma.

Pe plan personal, Nicoleta Nuca prefera sa isi pastreze viata dincolo de scena cat mai departe de ochii curiosilor, insa asta nu inseamna ca de fiecare data cand a avut ceva de spus, nu a avut curajul sa confirme. Astfel, in prezent, Nicleta Nuca traiest eo frumoasa poveste de dragoste cu togosarul Alex Ursache. “Este o relație asumată pe care nu am ținut-o ascunsă de ochii lumii, totuși am încercat să fim discreți pentru a păstra unele momente pentru noi. La momentul potrivit voi purta și rochia de mireasă, însă cred că  astfel de etape într-o relație trebuie să vină la momentul lor, fără să fie forţate în vreun fel.”  

Nicoleta Nucă este concurentă în sezonul 7 al emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities, care va începe la Kanal D miercuri, 8 septembrie 2021, la ora 22:30. Emisiunea va fi difuzată de 4 ori pe săptămână, după următorul program: de miercuri până vineri, de la 22:30, iar sâmbăta, de la ora 22:00.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.