Cine este noua concurenta din echipa Faimosilor care a inlocuit-o pe Ana Porgras! Ai vazut-o de multe ori la televizor, insa habar nu ai avut ca despre ea este vorba

Author: Alice Popescu
Actualizat: 05 ian 2021, 10:59
Elena Marin face parte din echipa Faimosilor la "Survivor Romania"

Elena Marin este concurenta din echipa Faimosilor care a inlocuit-o pe fosta gimnasta Ana Porgras.

O schimbare a avut loc in echipa Faimosilo r, Ana Porgras a fost inlocuita, din motive medicale, de Elena Marin, dansatoare, coregraf, fosta gimnasta, cunoscuta publicului larg prin rolul de asistenta TV in show-ul „Rai da’ buni”. Elena Marin a aparut intr-o serie de videoclipuri ale unor artisti celebri (Anda Adam, Dan Balan, Connect-R), si a cochetat si cu actoria, in seriale precum „Secretul Mariei”, „Burlacii”, „Spitalul de Urgenta”.

Cine este Elena Marin de la "Survivor Romania"

Citeste si: Avantajul Alexandrei Stan la "Survivor Romania!" Cu cine s-a antrenat inainte de plecarea in Republica Dominicana?

Elena Marin s-a nascut la Bucuresti pe 1 septembrie 1987. Frumoasa bruneta a fost timp de un an in cantonament cu gimnastele de la Deva, insa s-a axat mai mult pe dansul sportiv.

Ulterior a devenit instructor, insa a continuat sa predea ore de balet clasic si dans sportiv pentru copii la diferite gradinite. A cochetat si cu modelling-ul si a facut parte si din ansamblul Ciocarlia.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Elena a absolvit si Scoala De Balet "Floria Capsali" din Capitala. Dupa terminarea liceului a intrat in corpul de balet al Operei Nationale Bucuresti.


Asadar, echipa Faimosilor  este formata din Costi Ionita, Catalin Morosanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemes, Culita Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda si Simona Hapciuc.

Cine sunt concurentii de la "Survivor Romania"

Citeste si: Imagini in exclusivitate! Concurentii „Survivor Romania” au plecat in Republica Dominicana!

Lor li se vor opune in competitie razboinicii Marilena Cuciurean, Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghita, Maria Hingu, Szdonia Szasz, Andreea Mosneagu, Alin Salajean, Albert Oprea, Sorin Puscasu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina si

Musty Camara.