Cine este noua iubită a lui Bănel Nicoliță. Fotbalistul a recunoscut tot

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 17 iun 2024, 10:39

Bănel Nicoliță are o nouă iubită

Sursa: Captură KANAL D

Bănel Nicoliță zâmbește din nou. Fostul internațional român nu se mai ascunde și face primele declarații în legătură cu noua iubită.

După o căsnicie eșuată și un divorț tensionat, Bănel Nicoliță are o nouă iubită. Potrivit fotbalistului, noua iubită îl face extrem de fericit și i-a fost un adevărat sprijin în carieră.

Bănel Nicoliță are o nouă iubită

Fotbalistul Bănel Nicoliță este în culmea fericirii. Fostul internațional iubește din nou, după divorțul de fosta soție. Fotbalistul a mărturisit faptul că noua iubită îl ajută în carieră și că merge zilnic cu el la antrenamente.

Bănel Nicoliță susține că iubirea înseamnă să construiești ceva alături de persoana iubită și să vă sprijiniți reciproc în ceea ce faceți.

Sunt într-o relație, acea persoană mă bucură. Mă ajută la școala mea de fotbal. Chiar pot să spun că am făcut școala asta alături de ea și îi mulțumesc că este zi de zi la antrenamente cu mine. Asta înseamnă până la urmă să iubești pe cineva și să construiești împreună”,

a mărturisit Bănel Nicoliță, potrivit Viva.ro.

Citește și: Întâlnire inedită între Anamaria Prodan și Bănel Nicoliță ”Ajungeai mai sus dacă erai cu mine?” Ce spune fostul fotbalist despre impresară

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Bănel Nicoliță este extrem de dedicat meseriei sale și speră că școala de fotbal pe care a deschis-o va merge din ce în ce mai bine. După ce a întâmpinat mai multe probleme financiare, fostul fotbalist s-a pus serios pe treabă și crede că va ajunge acolo unde și-a propus. Pentru a-și îndeplini obiectivul, Bănel beneficiază de tot sprijinul iubitei sale.

Fostul fotbalist a trecut printr-un divorț cu scandal

Bănel Nicoliță și soția lui au împreună două fetițe, iar motivul divorțului nu ar fi fost infidelitatea lui, așa cum se specula la acea vreme, ci faptul că ar fi pierdut sume importante de bani.

Fotbalistul și soția lui au divorțat în anul 2020, iar aceasta a rămas cu vila lui Bănel Nicoliță, acolo unde locuiește împreună cu cele două fetițe. Deși între cei doi au mai existat și anumite tensiuni, Bănel susține că cei doi au ajuns la un numitor comun.

Citește și: Cu ce bărbați s-a iubit Vica Blochina? „Bărbații cu care am fost au ajuns la psiholog după ce le spuneam că îi părăsesc.”

Bănel Nicoliță susține că fetițele sunt cele mai importante pentru el și face tot posibilul ca cele două să nu ducă lipsă de nimic, dar să beneficieze și de o educație frumoasă.

„Ce a fost a fost.

Noi trebuie să luptăm pentru fete, să le oferim tot ce au nevoie. Și să le oferim o educație frumoasă. Pentru ei, pentru copii, noi suntem modele, și dacă modelele nu sunt bune, atunci și ei vor face la fel. Dacă noi ne respectăm, atunci cu siguranță fetele noastre au ce să învețe de la noi”, a spus el despre fosta soție.