Cine este noua iubita a lui Culita Sterp? Adevarul din spatele fotografiilor

Autor: O.P.
Actualizat: 27 ian 2021, 19:30

Cine este cu adevarat noua iubita a lui Culita Sterp? Toata lumea din showbiz a raman muta de uimire in momentul in care acesta a prezentat-o pe Daniela.

Cine este noua iubita a lui Culita Sterp? A dat-o uitarii pe Carmen

Relatia dintre Carmen de la Salciua si Culita Sterp  a tinut prima pagina a tabloidelor pentru mult timp. Si desi mai multa lume spera ca acestia sa se impace, se pare ca nu a fost sa fie. Culita Sterp s-a afisat pe o retea de socializare alaturi de o satena superba. 

Citeste si: Culiță Sterp, mai îndrăgostit ca niciodată. Ea este femeia căreia îi dedică noua lui melodie

Imaginile cu noua iubita a lui Culita Sterp au luat cu asalt internetul. Se pare că artistul este înnebunit după Daniela, chiar dacă relația lor este abia la început. Acesta i-a făcut femeii o mulțime de complimente chiar în direct, semn că nu are ochi decât pentru ea. ”Uitați ce iubită frumoasă am și ea zice că nu e frumoasă”, a spus Culiță Sterp pe InstaStory, după care și-a sărutat partenera pe obraz. 

Anna Lesko si Culita Sterp, impreuna!

  Numai alaturi de Anna Lesko nu l-ai vazut pe Culita Sterp, un artist foarte popular, care a aparut si, o scurta perioada, la "Puterea dragostei"!

Iata ca Anna Lesko si Culita Sterp au aparut impreuna pe internet, iar imaginile au declansat un val urias de comentarii.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Reacția lui Culiță Sterp după scandalul în care a fost implicat Jador: "Așa ar trebui să..."

Avand in vedere reputatia de Don Juan a lui Culita Sterp, nu ar fi exclus ca intre el si Anna Lesko sa fie mai mult decat o relatie strict profesionala.

Anna Lesko si Culita Sterp, impreuna! Anna Lesko apare provocatoare, asa cum o stim de cand si-a facut aparitia in showbiz-ul romanesc. La cei 41 de ani ai sai, Anna Lesko arata formidabil, avand un trup de invidiat, care nu ii tradeaza de niciun fel varsta.

Citeste continuarea aici

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.