Cine este noua iubită a lui Horațiu Moldovan? Tânăra a făcut publică relația printr-o postare pe Instagram

Autor: Andrei Costanda

Noul portar al celor de la Atletico Madrid se iubește cu Aza Gabriela.

Sursa: Instagram / Aza Gabriela

Aza Gabriela, o talentată cântăreață română, și-a oficializat relația cu fotbalistul Horațiu Moldovan, recent transferat la Atletico Madrid, printr-o postare pe Instagram, confirmându-și povestea de dragoste și sprijinul reciproc.

Recent, în lumea sportului și a divertismentului din România, o nouă relație a captat atenția fanilor. Horațiu Moldovan, talentatul fotbalist transferat de la Rapid la Atletico Madrid în luna ianuarie, a făcut publică relația sa cu artista Aza Gabriela printr-o postare pe Instagram. Dar cine este noua iubită a lui Horațiu Moldovan?

Aza Gabriela și Horațiu Moldovan formează un cuplu

Pe numele ei real Gabriela Amzaru, Aza Gabriela s-a născut la Călărași și a devenit cunoscută în 2015, când a ajuns semifinalistă la emisiunea „Vocea României”.

De atunci, cariera sa muzicală a înflorit, susținând sute de concerte și devenind una dintre vocile de referință din industria muzicală românească. La doar 25 de ani, Aza a reușit să se impună prin talentul și carisma sa, având un impact semnificativ asupra publicului.

Relația dintre Aza Gabriela și Horațiu Moldovan a început să atragă atenția publicului după ce cei doi au început să posteze fotografii și mesaje afectuoase pe rețelele sociale.

Se pare că legătura dintre ei s-a consolidat rapid, artista petrecând mult timp la Madrid, unde Horațiu s-a mutat odată cu transferul său la echipa de fotbal Atletico Madrid.

Aza a fost prezentă și la meciurile amicale disputate de România la sfârșitul lunii martie. Ea a fost văzută la București, unde România a jucat împotriva Irlandei de Nord, și în capitala Spaniei, unde echipa națională a întâlnit Columbia.

Susținerea constantă a Azei pentru Horațiu și echipa națională de fotbal a României demonstrează implicarea și devotamentul ei față de noua sa relație.

Citește și: Primele declarații oferite de Miodrag Belodedici după ce a rămas fără permis de conducere! Fostul mare fotbalist a fost oprit de Poliție chiar după meciul Generației de Aur

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Scuba Diving în Insulele Galapagos sau cățărare pe munții din Nepal? Care sunt cele mai bune destinații pentru iubitorii de adrenalină

O relație trecută cu un alt fotbalist

Aza Gabriela a avut o relație cu Dragoș Nedelcu, fostul fotbalist de la FCSB, ce a durat aproximativ doi ani, dar relația s-a încheiat în primăvara lui 2022.

În declarațiile sale, Aza a explicat că principalul motiv al despărțirii a fost diferența de stiluri de viață dintre ei și distanța, care a reprezentat un obstacol semnificativ.

În prezent, Aza Gabriela își petrece majoritatea timpului la Madrid, unde locuiește cu Horațiu Moldovan. Mutarea la Madrid nu a însemnat doar un pas important în cariera fotbalistului, ci și o nouă etapă în viața personală a Azei. Artista continuă să fie activă pe plan muzical, dar se bucură și de viața alături de noul ei iubit.

Cei doi și-au oficializat relația printr-o postare pe Instagram, unde au împărtășit cu fanii lor o fotografie romantică. Postarea a strâns rapid mii de aprecieri și comentarii de la admiratori și prieteni, care le-au urat multă fericire. Mesajul lor public a confirmat speculațiile și zvonurile care circulau în presă despre relația lor, aducând claritate și bucurie în rândul celor care îi urmăresc.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?