Cine este noua iubită a lui Johnny Depp! E blondă, frumoasă și are doar 28 de ani

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 16 iul 2024, 15:20

Johnny Depp are o nouă iubită

Sursa: Facebook

Johnny Depp, în vârstă de 61 de ani, are o nouă relație, după divorțul tumultos de Amber Heard. Noua iubită a lui Depp este o blondă focoasă, în vârstă de 28 de ani.

Conform tabloidului britanic Daily Mail, Depp se întâlnește cu Iulia Vlasova, o esteticiană și model din Rusia, care are doar 28 de ani.

Citește și: Doliu la Hollywood! Tamayo Perry, un celebru actor din „Pirații din Caraibe”, a fost ucis de un rechin în timp ce făcea surf

Cum arată Iulia Vlasova, noua iubită a lui Johnny Depp

Deși relația lor pare să fie una ocazională, cei doi au fost văzuți împreună de mai multe ori de-a lungul ultimilor ani, după ce s-au cunoscut în 2021. Recent, ei au fost surprinși sărutându-se, confirmând speculațiile despre o posibilă relație romantică.

Iulia Vlasova este stabilită în Praga, unde deține un studio de machiaj și coafură. Acolo l-a întâlnit pe Johnny Depp.

Citește și: Hemoglobina – ce este, functii, afectiuni asociate, tratament

Citește și: Geta Sterp a pus-o pe mama Geta în fața unei întrebări dificile: „Care e mai harnică, fata sau nora?” Ce a răspuns mama Geta?

la cea de-a 55-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Karlovy Vary, în august 2021. De atunci, Vlasova a fost văzută alături de Depp în mai multe ocazii, inclusiv la concertul regretatului muzician Jeff Beck din Praga, în iulie 2022, la scurt timp după ce Depp a câștigat procesul de defăimare și a plecat în turneu în Europa.

Iulia Vlasova nu a confirmat oficial relația

Vlasova nu a confirmat oficial relația lor, însă a făcut aluzii pe rețelele sociale, unele dintre postările ei fiind ulterior șterse. La începutul acestui an, ea a distribuit o fotografie pe Instagram în care cei doi își odihnesc mâinile unul pe piciorul celuilalt, ca răspuns la o întrebare despre actorul ei preferat.

View this post on Instagram

A post shared by Iuliia V (@im__iuliia)

Citește și: Johnny Depp și-a anulat concertul din Budapesta după ce a leșinat în camera sa de hotel! În ce stare se află actorul

„JD. Este un om incredibil de talentat și inspirat”, a răspuns ea.

Pe lângă activitățile sale din Praga, Vlasova petrece mult timp și în Marea Britanie, unde Depp s-a stabilit în mare parte după bătălia juridică și divorț. Johnny Depp locuiește în prezent în Londra, unde este ocupat cu noi proiecte de film și concerte cu trupa sa.