Cine este noul antrenor al Simonei Halep! „Sper să ne înțelegem” Sportiva a făcut marele anunț la Miami Open

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 21 mar 2024, 10:35

Cine este noul antrenor al Simonei Halep! „Sper să ne înțelegem” Sportiva a făcut marele anunț la Miami Open

Sursa: Facebook Simona Halep

Simona Halep și-a ales noul antrenor, iar anunțul a fost făcut la Miami Open, după înfrângerea în meciul cu Paula Badosa. Cine este noul antrenor al sportivei românce?

Simona Halep, una dintre cele mai de succes jucătoare de tenis din România, a făcut recent o schimbare importantă în echipa sa de antrenori.

Această decizie vine în urma eliminării surprinzătoare a lui Halep din turneul WTA1000 de la Miami, înfruntându-se cu Paula Badosa.

Cine este noul antrenor al Simonei Halep

Tenismena îl va avea ca antrenor pe spaniolul Carlos Martinez Comet.

Cu o experiență solidă în spate, Carlos Martinez Comet, în vârstă de 49 de ani și născut în Barcelona, este cunoscut pentru abilitățile sale de antrenor, având în palmares colaborări cu jucătoare de top precum Svetlana Kuznetsova și Daria Kasatkina.

Martinez Comet se poate lăuda cu rezultate remarcabile obținute alături de alte jucătoare. Sub îndrumarea sa, Kuznetsova a triumfat în două turnee în 2016, la Sydney și Moscova, iar rusoaica a reușit să se califice la prestigiosul Turneu al Campioanelor.

„Am vorbit cu Carlos Martinez, o să am o perioadă de pregătire, de cunoaștere, să spun așa, după Miami, când mă voi întoarce în Europa. Sper să meargă bine, eu îl apreciez foarte mult, a lucrat cu jucătoare care mie mi-au plăcut foarte mult, cum a fost Svetlana Kuznetsova, și îi admir munca foarte-foarte mult.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Sper să ne înțelegem și să fiu aptă să muncesc la nivelul la care el își dorește și să facem treabă bună împreună”, a declarat Simona Halep, pentru digisport.ro.

Simona Halep, învinsă în meciul cu Paula Badosa

Simona Halep a avut o revenire impresionantă pe terenul de tenis la Miami Open, chiar dacă a suferit înfrângerea împotriva Paulei Badosa.

Această confruntare a marcat încheierea unei pauze competitive de 569 de zile, în urma suspendării pentru dopaj.

În ciuda înfrângerii în fața jucătoarei spaniole, Simona Halep a fost mulțumită de performanța sa după un timp îndelungat în care nu a mai jucat.

Citește și: Aryna Sabalenka, apariție plină de aroganță înainte de a concura cu Simona Halep la Miami! Tenismena s-a pozat într-un avion de lux cu un celebru sportiv

„Paula a fost o adversară foarte bună, cu un nivel de tenis ridicat, m-am bucurat de prezenţa mea pe teren, de faptul că atâţia oameni mă susţin. A fost o zi specială. Mă bucur că au fost români mulţi în tribune, mereu mă simt ca şi cum joc acasă, au fost gălăgioşi în sensul bun şi mă ajută. A fost familia, dar şi prieteni apropiaţi alături de mine. După primele cinci puncte pierdute am fost foarte nervoasă, am ştiut că va fi greu, nu ştiam la ce să mă aştept, dar încet mi-am intrat în ritm, am câştigat primul game şi mi-am spus: hai, că nu-s aşa rea, va fi bine, ştiam că va fi greu, dar în cele din urmă a fost bine.

Am spus mereu că deşi dacă te antrenezi mult, nu este ca la un meci oficial, dar m-am menţinut în formă făcând antrenamente la sală, nu am jucat mult teni în ultima lună, nu m-am îngrăşat, deci a

fost un lucru bun. Sigur, nu sunt la cel mai bun nivel fizic, dar mă simt bine, m-a ajutat munca la sală în fiecare zi. Nu am avut niciun plan făcut, am aşteptat decizia, venirea aici a fost din dragoste pentru tenis. A fost rapid, este prea devreme să vorbesc despre planuri de viitor, mă duc acasă, trebuie să mă antrenez mai mult, nivelul este foarte ridicat în aceste zile. Tenisul este foarte puternic în aceste zile, nu ştiam cum o să mă descurc, dar a fost destul de bine pentru primul meci, vom vedea”, a declarat Simona Halep, potrivit News.ro.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?