Cine este noul avocat al Danei Roba! Vedeta s-a aflat ieri față în față cu fostul soț, iar Beni a fost alături de ea necondiționat

Author: Laura Macovei
Actualizat: 13 ian 2024, 16:17

Cine este noul avocat al Danei Roba! Make-up artista s-a aflat ieri față în față cu fostul soț, iar Beni a fost alături de ea necondiționat

Sursa: Dana Roba Instagram

Dana Roba a pășit hotărâtă joi în sala de judecată pentru o nouă înfățișare în procesul controversat cu soțul ei, Daniel Balaciu. Confruntarea față în față dintre cei doi a fost tensionată, iar vedeta și-a găsit sprijinul în noul ei iubit, Beni.

Chiar dacă emoțiile erau la cote înalte, make-up artistul a vorbit despre puterea și încrederea pe care le-a primit din partea celui care îi este alături acum.

Dana Roba, față în față cu Daniel Balaciu. Beni a fost permanent alături de ea

Procesul dintre Dana Roba și Daniel Balaciu este în plină desfășurare, iar joi a avut loc o înfățișare crucială. Cei doi s-au regăsit față în față în sala de judecată, iar atmosfera a fost încărcată de tensiune.

Se pare că Dana Roba vrea cu orice preț să-și vadă soțul în spatele gratiilor, în urma incidentului în care acesta a fost acuzat că a încercat să o omoare cu mai multe lovituri de ciocan în cap.

Cu toate că a fost terifiată de întâlnirea cu fostul soț, Dana Roba a găsit forța și încrederea necesare pentru a face față situației. Make-up artistul a dezvăluit că sprijinul noului ei iubit, Beni, a jucat un rol crucial în susținerea ei emoțională.

„Beni mi-a fost alături, m-am simțit în siguranță pe o parte, pentru că așa era normal, să fie alături de mine. Beni mi-a spus să stau calmă, pentru că eu am început să plâng și să îmi bată inima foarte tare în momentul când l-am văzut. Mi-a spus să stau liniștită că nu se întâmplă nimic. Daniel nu s-a uitat la Beni, nu cred că l-am văzut.

Oricum, era foarte multă lume în jurul lui. Daniel se uita la mine și eu sunt convinsă că lui nu îi pare rău de ceea ce a făcut.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Se uita încontinuu, nu și-a luat privirea de pe mine. Eu cred că lui nu i pare rău deloc, din contră, îi pare rău că nu am murit.

Atât el, cât și rudelor lui, care mă urăsc cu desăvârșire. Fetele mele nu știau unde merg eu azi. Ele sunt cele mai cuminți, nu trebuie să fie încărcate negativ”,  a declarat Dana Roba pentru WOWbiz.

În ciuda dificultăților, pare că Dana Roba își construiește drumul către o nouă etapă, găsind sprijin și încredere în brațele noului iubit.

Cine este noul avocat al Danei Roba

Tot ieri, Dana Roba anunțase că se pregătește de confruntarea cu fostul soț, dar a mai spus că a schimbat și avocatul, acesta fiind unul dintre cei mai buni din țară. 

Citește și: Dana Roba, în conflict cu mama copiilor lui Beni! „Are doar 30 de cuvinte în vocabular”. Motivul pentru care femeia intervine între Dana și Beni

„Avocatul meu este Bolosin, am renunțat la fostul avocat. L-am luat pe Bolosin pe parte penală, iar la divorț voi lua alți doi avocați. Îmi doresc să câștig custodia chiar dacă e, dacă nu e, îmi doresc să fac tot posibilul pentru mine să fie bine. A fost foarte greu pentru mine. Nu mi se pare normal să facă sub 10 ani. Asta e legea din România, dar el dacă era în altă țară, era ciao. Eu cred că Dumnezeu va fi cu mine în continuare, iar el de judecata lui Dumnezeu nu scapă. Următoarea înfățișare va fi cu martorii”, a mai declarat aceasta.