Cine este noul bărbat din viața Anamariei Prodan: ”Există cineva în viața mea amoroasă” Impresara a dezvăluit totul

Author: Diana Bostan

Anamaria Prodan are un nou iubit

Sursa: Instagram- Anamaria Prodan

Anamaria Prodan face primele declarații despre noul ei iubit! Ea dezvăluie cine este bărbatul care o face fericită în fiecare zi.

Anamaria Prodan a fost surprinsă la un eveniment monden din Capitală, acolo unde impresara a dezvăluit faptul că a găsit un nou iubit și că se simte din nou fericită și liniștită.

Impresara Anamaria Prodan are un nou iubit

Anamaria Prodan a afirmat pentru WOWbiz, faptul că partenerul ei secret este un bărbat care o sprijină și se îngrijește de ea, dar și de copiii săi.

Vedeta recunoaște că este extrem de fericită și a dezvăluit în premieră mai multe detalii despre noul bărbat misterios din viața sa.

„Este adevărat, există cineva în viața mea amoroasă. Am hotărât cu copiii mei să ținem departe de toate problemele personale ale familiei noastre. Eu m-am născut sub lumina reflectoarelor, este ok și cine stă lângă mine, înțelege viața mea și faptul că așa sunt construită”,  a

spus aceasta pentru Wowbiz.ro.

Citește și: Anamaria Prodan față în față cu Ciprian Marica: „Dacă eram bărbat îmi era rușine să vin pe la uși”. Ce replică i-a dat fotbalistul

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Impresara a menționat că el o susține, se bucură pentru ea, iar ea este fericită că are lângă ea un bărbat autentic.

A precizat că acesta nu a avut o educație stradală, nu l-a inventat ea și nu l-a învățat să mănânce sau să se îmbrace.

„Nu i-am construit eu carieră. E un bărbat care el mă susține pe mine și să știi că este minunat să ai așa un om lângă tine, pentru că numai așa poți construi și să trăiești viața frumos, demn, fără să te râdă lumea pe la colțuri.

Apreciez cel mai mult la el bărbăția, grija față de mine și de copiii mei, demnitatea, inteligența, charm. Sunt niște lucruri pe care un bărbat adevărat trebuie să le aibă.”,  a mai spus aceasta.

Celebritatea a fost un impediment pentru impresară în găsirea bărbatului ideal

Anamaria Prodan recunoaște că notorietatea i-a creat dificultăți în găsirea partenerului potrivit. Într-un interviu precedent, impresara vorbea despre provocările vieții sale sentimentale în contextul expunerii constante în lumina reflectoarelor.

Citește și: Gestul făcut de Anamaria Prodan pentru Laurențiu Reghecampf după un an de la divorț. Cum i-a surprins impresara pe internauți

"Tot ce se scrie și se vorbește, este firesc. Sunt Anamaria Prodan și sunt un cuțit cu două tăișuri foarte periculoase. Sunt oameni care și-ar dori cu disperare să stea lângă mine, numai că înțeleg că viața lor, dintr-un punct de vedere, ar fi un calvar pentru că ar fi pe prima pagină a ziarelor non-stop.  Atunci,

gândește-te că este și mai greu, la cât de pretențioasă sunt, să găsesc un bărbat care să fie mândru, demn, deștept, fabulos, șarmant și să-și și dorească să se vadă prin ziare în fiecare zi”,  spunea aceasta pentru WOWbiz.ro.

În ceea ce privește bărbații din viața ei, impresara susține că cei care au fost alături de ea de-a lungul anilor, a reprezentat o binecuvântare de la Dumnezeu. Anamaria Prodan spunea că a contribuit la creșterea și învățarea lor într-un mod semnificativ și că aceștia nu vor exprima păreri negative despre persoana ei.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.