Cine este noul concurent care a intrat în Casa Iubirii pentru Kinga. Radu, reacție fără precedent : Am scăpat!

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 04 feb 2023, 02:40
Foto(4)

Cosmin este noul băiat din Casa Iubirii. Încă de cum a făcut primii pași în casă, fetele l-au luat la întrebări, fără să-i lase un moment de respiro.

Cosmin este noul băiat care a intrat în Casa Iubirii pentru Kinga. Acesta își dorește să o cunoască pe frumoasa concurentă și a dezvăluit că își dorește o relație serioasă, de viitor.

Cine este Cosmin, noul concurent din Casa Iubirii

Nici bine nu a pășit în Casa Iubirii, căci fetele l-au luat ”la bani mărunți” pe Cosmin, pentru a afla cât mai multe detalii despre el și care sunt intențiile lui în această competiție.

Se pare că tânărul a intrat în casa pentru Kinga, reacția lui Radu a fost neașteptată, când a aflat că bărbatul, pescar de meserie, are planuri serioase cu fosta lui parteneră.

Ștefania: Descrie-te într-un minut.

Cosmin: Vai, nu știu ce să zic, am emoții. 

Grațiela: Câți

ani ani? De unde ești? Cu ce te ocupi?

Cosmin: De meserie sunt pescar, în Grecia, împreună cu tatăl meu, lucrăm la o firmă particulară. (n.r. Câți ani ani?) 23 de ani.

Fetele nu i-au lăsat nici măcar un moment de respiro noului concurent și au fost nerăbdătoare să afle care sunt intențiile lui în această competiție și dacă a intrat pentru o fată anume.

Citeste si: Flavius a recunoscut că pusese ochii pe Bianca Mitroi. Ce l-a făcut să se îndepărteze imediat de ea: "M-am rupt, n-am mai simțit nimic!"

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

”Să cunosc o persoană. (n.r Îți dorești ceva serios?) Da! O preferință aș putea spune Kinga”, a

spus Cosmin. 

Reacția lui Radu a fost una de zile mari. Concurentul se bucură că nou băiat a intrat în casa pentru Kinga: ”Am scăpat!”

După ce Cosmin și-a exprimat interesul pentru blondină, Natalia s-a arătat puțin ofuscată și l-a întrebat pe concurent, pentru a fi sigură, dacă a intrat doar pentru Kinga.

”Nu pot să zic că sunt axat.

Adică, momentan, aș vrea să vă cunosc pe toate, dar puțin mai mult pe Kinga”, a mai spus Cosmin. 

Kinga a rămas uimită de spusele noului băiat și nu prea și-a exprimat părerea, fiind un pic emoționată.

Deși are doar 23 de ani, Cosmin este și tătic, are o fetiță de aproape doi anișori și a venit special din Grecia pentru acest show.

Citeste si: EXCLUSIV! Andreea Mantea și sora ei sunt ca șoarecele și pisica: "Daca o întreabă cineva daca sunt sora ei, ea zice că nu"

 


Bianca Mândru și-a îngrijorat fanii după le-a dezvăluit că niște bărbați au intrat în casa ei, când ea era plecată. Ce s-a întâmplat, de fapt?