Cine este noul concurent de la Puterea dragostei! Motivul pentru care a divortat in urma cu doua luni, avem DOCUMENTUL! FOTO

Author: Luiza Stama
Actualizat: 24 aug 2020, 11:41

Astazi, un nou concurent a trecut pragul emisiunii Puterea dragostei! Cine este Gabriel? Am aflat ce el nici nu se astepta.

Un nou concurent a trecut astazi pragul emisiunii Puterea dragostei. Numele lui este Radu George Gabriel si este din Galati.

Cine este noul concurent

Gabriel are 23 de ani, iar cand a intrat in casa fetelor a fost luat cu asalt de catre concurente, cu intrebari despre viata si personalitatea lui. Tanarul concurent se descrie ca fiind o persoana sincera, calda si sufletista.

Gabriel este in zodia Taur si isi doreste sa cunoasca fiecare fata in parte. Le-a adus flori tuturor concurentelor si a recunoscut ca ii place in mod special de Adriana si de Madalina. A fost logodit, spune Gabriel, iar logodna a durat putin timp. De la ultima relatie, tanarul concurent spune ca au trecut sase luni. In prezent el studiaza la o scoala postliceala si se pregateste sa devina asistent radiolog.

Cand a avut ocazia sa invite o fata la dans, Gabriel s-a indreptat spre Madalina, dar nu s-a oprit aici! Dupa un dans in care emotiile erau emanate de ambii parteneri, in mod vizibil, Gabriel a vrut sa danseze si cu Adriana, asa ca a primit o noua melodie de la echipa din productie si i s-a dat sansa pe care niciun alt baiat nu a avut-o, aceea de a dansa cu doua fete la intrarea in casa dragostei.

Citeste si: Madalina de la Puterea dragostei, surprinsa cu iubitul in masina! O saruta pasional pe gat! Cum arata si cine este tanarul

Citeste si: Ce se intampla intre Cristian Comanici si Madalina! Gestul lui de la Puterea dragostei spune totul!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Ce s-a petrecut in sufletul Madalinei, cand a vazut ca Gabriel nu s-a multumit cu un dans alaturi de ea si ce s-a petrecut in gandurile Adrianei, cand si-a dat seama ca este a doua optiune a lui Gabriel, nu stim! Insa ne punem intrebarea daca tanarul concurent a avut o strategie buna sau nu invitandu-le pe ambele fete la dans.

Despre Gabriel ramane sa aflam pe parcursul emisiunii Puterea dragostei, insa exista un document care arata ca tanarul nu a fost chiar sincer cand a vorbit pentru prima data cu fetele!

Concurentul a spus ca nu mai este intr-o relatie de sase luni si ca inainte a fost logodit pentru o scurta perioada de timp. Pe o retea de socializare, un document arata ca Gabriel a fost casatorit, iar divortul a intervenit in urma cu doar doua luni de zile. De ce a divortat Gabriel si, mai ales, de ce nu a spus ca a fost casatorit?

Iata documentul

Iata si materialul video in care puteti vedea ce le-a spus Gabriel fetelor, la prima lor intalnire de la Puterea dragostei:

Citeste si: Akebono a devastat casa Puterea dragostei! A inceput sa arunce cu toate obiectele si... Scene halucinante in sezonul 3!

Citeste si: Pe cine a pus ochii noul concurent de la Puterea dragostei? Misteriosul Cristi a schimbat atmosfera in casa fetelor