Cine este noul iubit al Andreei Bălan? Prima poză oficială cu cei doi: “Sunt iubită și sunt mai fericită ca niciodată”

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 23 mar 2024, 03:20

Andreea Bălan alături de Victor Cornea

Sursa: https://www.facebook.com/AndreeaBalan

Andreea Bălan a postat prima poză oficială cu noul ei iubit, chiar de ziua ei de naștere. Artista împlinește 39 de ani.

Cunoscuta cântăreață împlinește vineri, 23 iunie, frumoasa vârstă de 39 de ani. De ziua ei le-a făcut un cadou admiratorilor săi, alegând să posteze prima poză oficială cu iubitul său. Ce spune artista despre acesta?

Andreea Bălan, prima poză cu iubitul său

Andreea Bălan și Victor Cornea formează un cuplu de puțin timp, iar artista se pare că este mai fericită ca niciodată.

Vineri, de ziua ei de naștere, artista a ales să își asume relația și a postat prima sa poză alături de noul iubit, pe paginile sale de socializare.

Alături de poză, Andreea a pus și următorul mesaj: “Azi, de ziua mea, vreau sa împărtășesc cu voi ca iubesc, sunt iubita și sunt mai fericita ca niciodată”.

Citește și: „Sper ca Dumnezeu să mă țină în viață”. Anunțul îngrijorător făcut de sora lui Jador, după ce acesta și-a anunțat retragerea din muzică: „O perioadă foarte grea”

Artista apare alături de tenismenul, Victor Cornea, îmbrățișați în timp ce zâmbesc fericiți.

Cine este Victor Cornea, noul iubit al Andreei Bălan?

Victor Cornea s-a născut la data de 24 septembrie 1993, la Sibiu și are vârsta de 29 de ani. Tânărul este un tenismen român remarcat în lumea sportului din România, dar și peste hotare.

Acesta a reușit să urce pe poziția 84 în clasamentul mondial ATP dublu după ce a câștigat turneul Heilbronn Challenge Men din Germania.

Performanța sa remarcabilă în acest turneu i-a adus o creștere semnificativă în ierarhia mondială a tenisului.

Câți ani are Victor Cornea?

Sportivul cu care Andreea Bălan a ales să se afișeze are 29 de ani, în timp ce artista are 38 de ani. După cum se pare, vârsta este doar un număr, iar pe cei doi nu îi deranjează această diferență, iar cei doi sunt foarte fericiți împreună.

De asemenea, cântăreața a anunțat că urmează să îl însoțească pe Victor la Wimbledon.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Aceasta și-a mai confirmat relația, după ce s-a afișat cu un hanorac pe care este imprimat numele sportivului.

Tatăl lui Victor Cornea a devenit cunoscut pentru performanțele obținute în domeniul handbalului sibian. De asemenea, acesta luptă pentru promovarea handbalului în regiune. În același timp, acesta a ocupat funcția de director al prestigioasei Săli Transilvania din Sibiu, instituție care face parte din cadrul Consiliului Județean.

Mama sportivului este profesoară de chimie. Potrivit playtech.ro, se pare că Andreea bălan i-a cunoscut deja părinții sportivului.

Citește și: Premieră în showbiz-ul românesc! Jador și Andreea Bălan s-ar fi sărutat în mașina artistei, după ce l-a luat de la o petrecere

Victor Cornea a jucat tenis cu președintele României, Klaus Iohannis

Victor Cornea a devenit cunoscut în anul 2014, când a jucat tenis cu Klaus Iohannis. 

„Fotografia a fost făcută a doua zi după alegeri. Am schimbat câteva mingi cu dânsul și o fac atunci când ne intersectăm. Nimic mai mult. Eu sunt prins cu turneele. Toți vor să știe cum lovește mingea, dacă e bun la tenis.

Are o dreaptă corectă. Mai multe, ce să zic? Joacă tenis de plăcere. Noi nu jucăm pe puncte, când ne vedem”, a spus tenismenul.

Andreea Bălan are două fetițe care au rezultat din relația pe care a avut-o cu George Burcea. Cei doi au ales să divorțeze la scurt timp după ce au făcut nunta.

În prezent, George trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Viviana Sposub.

Sursă: facebook.com