Cine este noul iubit al lui Carmen Grebenișan? Blondina s-a afișat recent cu el în mediul online! Ipostaza în care au fost surprinși cei doi

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 07 aug 2024, 23:15

Carmen Grebenișan s-a afișat cu noul iubit

Sursa: Instagram grebenisancarmen

Carmen Grebenișan, o figură bine cunoscută în peisajul monden românesc, și-a asumat public relația cu noul său iubit, la câteva luni după despărțirea de Alex Militaru.

Noul bărbat din viața lui Carmen Grebenișan se numește Cristi și locuiește în Miami. Cristi este un „7 figure Amazon seller”, ceea ce indică succesul său în afaceri online. Cei doi au decis să își petreacă timpul împreună în vacanță, în Dolomites, Italia.

Ce a postat Carmen Grebenișan din vacanța cu noul ei iubit

În urmă cu cinci luni, blondina anunța oficial că ea și Alex Militaru s-au despărțit, după un mariaj care durase trei ani.

Deși decizia a fost dificilă, Carmen a subliniat că relația lor nu mai funcționa. Despărțirea a marcat un nou început pentru ea, iar în ultima perioadă a fost văzută în ipostaze tandre alături de Cristi, noul său partener.

După anunțul despărțirii, vedeta a decis să nu mai ascundă noua relație și a publicat primele fotografii alături de Cristi pe contul său personal de Instagram. Imaginile îi arată pe cei doi fericiți și apropiați, ceea ce denotă că blondina și-a găsit, din nou, fericirea.

Lângă una dintre pozele cu noul ei iubit, Carmen a scris mesajul: „Cu capul în nori”. 

Fotografiile de cuplu au fost făcute în Dolomites, în nordul Italiei, o destinație montană renumită pentru peisajele sale spectaculoase și frumusețea naturală inegalabilă. Acest lanț muntos face parte din Alpii Orientali și este recunoscut pentru vârfurile sale înalte, stâncile calcaroase și văile pitorești.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”

Ce a transmis Alex Militaru, după despărțirea de Carmen Grebenișan 

În timp ce tânăra își trăiește viața alături de noul partener, fostul său soț, Alex Militaru, încă păstrează amintirile cu ei pe Instagram.

Inițial, Alex a avut dificultăți în a accepta despărțirea și a declarat că nu este vorba despre o separare definitivă. Cu toate acestea, timpul a demonstrat contrariul, iar Carmen și-a găsit un nou drum în viață.

„A fost o separare și atât, nimic mai mult. Nu a mers nimeni la niciun notar să semneze actele de divorț și nici nu o să se întâmple acest lucru pentru că nu o să ne despărțim.

Ieri, da, e adevărat că ne-am întâlnit cu Alina, soțul și fiul său acasă, la noi, nu la ei, unde am stat de vorbă și ne-am simțit bine ca între prieteni”,  a declarat Alex Militaru, pentru click.ro, după despărțirea de Carmen Grebenișan.

Pentru blondină, relația cu Cristi pare să reprezinte o nouă etapă și o oportunitate de a lăsa în urmă trecutul. Cu succesul în carieră și un nou partener alături, Carmen privește cu încredere spre viitor. 

Sursa foto: Instagram @grebenisancarmen