Cine este noul iubit al Oanei Radu? Cei doi s-au sărutat pe scenă, chiar în timpul concertului

Autor: Andrei Costanda
Actualizat: 22 iul 2024, 22:55

Oana Radu s-a sărutat cu noul iubit pe scenă în timpul unui concert

Sursa: TikTok @tikinights / Instagram Oana Radu

Oana Radu, cunoscută artistă, a făcut o dezvăluire emoționantă în timpul unui concert recent, mărturisind că iubește din nou.

După un divorț dureros de Cătălin Dobrescu, Oana Radu, tânăra artistă iubită de public, și-a găsit din nou fericirea în brațele unui nou iubit. În timpul unui concert recent, Oana a surprins fanii cu o declarație de dragoste neașteptată, afirmând că este pregătită să dea o nouă șansă iubirii.

Oana Radu iubește din nou

Această revelație a fost urmată de un moment emoționant pe scenă, când Oana și noul său iubit, Șerban, s-au sărutat în fața mulțimii.

Șerban, care face parte din formația Oanei și este mâna ei dreaptă în afaceri, a fost prezent pe scenă pentru a susține declarația artistei. Cu un buchet de trandafiri roșii în mână, Șerban a răspuns cererii Oanei de a se săruta, spre bucuria fanilor prezenți. Mulți dintre aceștia au reacționat cu entuziasm, exteriorizându-și emoțiile în momentul în care cei doi și-au împărtășit dragostea pe scenă.

Relația lor nu este una recentă, Șerban și Oana cunoscându-se de ani buni și colaborând îndeaproape în cadrul formației. În plus, Șerban a preluat o parte din responsabilitățile afacerii Oanei, oferindu-i un sprijin esențial. Artista a mărturisit că a implicat procentual în afacere pentru a se asigura că are un ajutor de încredere. Această decizie a fost motivată de volumul mare de comenzi pe care Oana și echipa sa trebuie să le gestioneze lunar, ajungând la mii de colete trimise.

„Momentan de aceste afaceri mă ocup doar eu. L-am cooptat și pe Șerban pe care l-am implicat procentual în ceea ce fac, pentru că avem nevoie de un ajutor care să se implice cu adevărat și nu am vrut să mai creez alte datorii sau altceva. L-am luat mâna mea dreaptă, dar coletele propriu-zis momentan sunt făcute de mama mea”, a explicat Oana.

Citește și: Un bărbat a fost atacat de urs în Bistrița-Năsăud! Victima a fost transportată de urgență la spital

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”

Citește și: Și-a dat sau nu Gabi Bădălau copiii afară din casă? Adevărul despre acuzațiile aduse de fosta soție, Claudia Patrascanu: „Este un subiect foarte sensibil”

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară

Chiar dacă Oana nu a confirmat oficial relația cu Șerban, fanii și internauții au observat de ceva timp privirile și gesturile tandre dintre cei doi.

Aceștia așteptau cu nerăbdare să primească vestea că artista și-a refăcut viața amoroasă. Comentariile lor pline de susținere și bucurie au inundat rețelele de socializare.

„Sunt foarte fericită pentru amândoi se vede că te place foarte mult ️bravo vouă 🥰🥰🥰 , a transmis un fan.

„Eram convinsă că voi o să vă iubiți maxim în viitorul apropiat. Vă iubesc, sunteți tare frumoși împreună”, a spus altcineva.

Indiciile despre această nouă iubire au apărut încă de la lansarea noii piese a Oanei, unde versurile fac trimitere la o dragoste neașteptată: „Când ziceam că nu mai vreau să iubesc, m-am trezit cu tine pe sub pielea mea...”

Urmăriți totul în materialul video de mai jos:

 


Roberta regretă despărțirea de Sebastian, însă nu vrea să audă de o posibilă împăcare! Iată cum a reacționat fostul ei partener!