Cine este noul judecător care se va ocupa de dosarul lui Vlad Pascu. Ce se va întâmpla cu procesul, după ce Ancuța Popoviciu a fost recuzată

Autor: Silvia Cirstea

Cine este noul judecător care se va ocupa de dosarul lui Vlad Pascu 

Iată cine este noul judecătot care se va ocupa de dosarul lui Vlad Pascu. Acesta va decide dacă procesul va fi reluat de la zero sau nu!

S-a aflat cine este noul judecător care se va ocupa de procesul lui Vlad Pascu. Acesta va decide în cursul zilei de mâine dacă procesul va fi reluat de la zero.

Cine este noul judecător care se va ocupa de dosarul lui Vlad Pascu

După ce Ancuța Popoviciu a fost recuzată, un alt judecător se va ocupa de dosarul lui Vlad Pascu, tânărul care a provocat accidentul din stațiunea 2 Mai unde și-au pierdut viața cei doi studenți, Sebi și Roberta.

Potrivit antena3.ro, Claudia Carmen Berevoescu, președinta Judecătoriei Mangalia, este noul judecător care se va ocupa de dosarul lui Vlad Pascu. Judecătoarea urmează să decidă dacă dosarul va fi reluat de la zero sau nu după ce Ancuța Popoviciu a fost mutată la Constanța.

Conform aceleiași surse citate, Carmen Berevoescu are grad profesional de magistrat de Curte de Apel și este președintele Judecătoriei Mangalia. Aceasta va fi mâine la prezidiu în cazul dosarului 2 Mai, în locul Ancuței Popoviciu, care a fost transferată începând cu data de 1 iunie la Judecătoria Constanța, cum chiar ea a

cerut.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Decizia ca Ancuța Popoviciu să fie transferată a fost luată ieri, în cadrul Consiliului Superior al Magistraturii.

Tot ieri, a fost luată și decizia delegării lui Carmen Berevoescu pentru încă șase luni, în funcția de președinte al Judecătoriei Mangalia, începând cu data de astăzi. Acestea fiind spuse, în cursul zilei de mâine, judecătoarea va lua hotărârea dacă procesul se reia de la zero. De asemenea, la înfățișarea stabilită pentru mâine, Vlad Pascu va fi adus pentru prima dată la Judecătoria din Mangalia.

Citește și: Familia Pascu și-a luat angajamentul să plătească cel puțin 33 de milioane de euro famiilor tinerilor uciși de Vald Pascu, în accidentul de la 2 mai

Părinții victimelor din accidentul de la 2 Mai au contestat atitudinea judecătoarei Ancuța Popoviciu

Încă de la primul termen al procesului, părinții lui Sebi și cei ai Robertei au fost nemulțumiți de atitudinea pe care Ancuța Popoviciu a avut-o în sala de judecată. Astfel, cu sufletele pline de durere, aceștia au declarat jurnaliștilor că atunci când ea a intrat în sală ar fi mestecat gumă.

Ulterior, judecătoarea a cerut buletinul tânărului mort în accidentul rutier despre care nu știa că a decedat. Pe lângă aceste gafe extrem de grave, avocatul uneia dintre familiile victimelor a precizat că Ancuța Popoviciu ar fi adresat mai multe întrebări nepotrivite. Mai exact, Adrian Cuculis a precizat faptul că la termenul de pe 9 mai, judecătoarea a întrebat dacă familia Robertei a fost prezentă la înmormântare.

„A întrebat doamna judecător dacă acești copii mergeau către punctul unde au fost accidentați, ca și cum acel punct ar fi fost, nu știu, un loc de distracție sau…Nu, pur și simplu

era pe drumul județean, în fața unei baze militare și atâta tot. Sigur că și întrebarea dacă familia Robertei s-a prezentat la înmormântarea ei a fost de-a dreptul ridicolă, dar trecând peste toate elementele acestea au fost zeci de întrebări adresate”, a precizat Adrian Cuculis.