Cine este noul prezentator al emisiunii Survivor România? Anunț oficial despre sezonul 2 al emisiunii

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 19 iul 2022, 19:30
Daniel Pavel este prezentatorul celui de-al doilea sezon „Survivor Romania”.

Sezonul cu numărul 2 al emisiunii Survivor România vine cu schimbări importante, astfel că îndrăgitul show de televiziune nu va mai fi prezentat de Dan Cruceru.

Daniel Pavel este prezentatorul celui de-al doilea sezon „Survivor Romania”. Carismatic, personalitate energica, cu experienta de 12 ani in media,  Daniel Pavel  a avut un parcurs uluitor profesional, trecand de la o cariera promitatoare de ofiter in marina comerciala la cea de om de radio si TV. 

Survivor România, cea mai dură competiție din istoria televiziunii, va reveni în curând pe micile ecrane, astfel că telespectatorii Kanal D vor avea parte din nou de un show impresionant, cu foarte multe răsturnări de situație.

Filmată în Republica Dominicană, emisiunea îi va pune la mare încercare pe concurenți. 

Pentru mine,  "Survivor Romania"  reprezinta, in egala masura, cea mai mare provocare profesionala de pana acum, cat si oportunitatea testarii unor limite de anduranta fizica si psihica, pe care le intalnesti in viata doar daca ai noroc. Si ma refer la noroc asa cum il vedeau anticii, adica acel noroc care ii favorizeaza, exclusiv, pe cei puternici si curajosi.

Telespectatorii vor avea ocazia sa vada in sezonul al doilea, asa cum s-au obisnuit, oameni cu o ambitie si o determinare iesite din comun. E un privilegiu pentru mine sa fiu alaturi de acesti concurenti, sa le observ si comentez evolutiile. Voi incerca sa le transmit celor de acasa cat mai mult din emotiile lor uriase
”,
a declarat Daniel Pavel. 

Cand incepe al doilea sezon Survivor Romania

Cine este noul prezentator al emisiunii Survivor România, sezonul 2

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Survivor România va avea un alt prezentator, dar a cărui identitate nu a fost dezvăluită până în prezent. Rămâneți pe www.kanald.ro  pentru a afla, in exclusivitate, numele prezentatorului sezonului 2 Survivor Romania.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

Cu toate acestea, un lucru este cert, Dan Cruceru nu le va mai fi alături Faimoșilor și Războinicilor în aventura pe care o vor trăi în Republica Dominicană. Prezentatorul sezonului 1 a dezvăluit că își dorește să se dedice proiectelor personale și familiei în perioada următoare, acesta fiind motivul pentru care a renunțat la rolul de prezentator al emisiunii Survivor România.

Citeste si: Povestea tulburatoare de viata a lui Zannidache de la "Survivor Romania!" Niciun copil nu merita asta

„A fost o decizie grea, dar am ales să mă dedic proiectelor personale și familiei în perioada ce urmează.  taticool.eu și taticoolshop sunt două afaceri pornite de la zero, care au nevoie de prezența mea mai mult ca oricând. Anul acesta, am deschis un nou magazin la Cluj- Napoca, am extins portofoliul de branduri premium pe care le aducem în România, avem multe planuri de pus în practică pentru 2021.

Iar familia mea are și ea nevoie de mine. Aproape șase luni fără ei a fost un obstacol greu de depășit. Când m-am întors, fiul meu cel mic aproape că mă privea ca pe un străin.

Întâmpin 2021 la fel cum mă știți: cu zâmbetul pe buze, cu gânduri mari și proiecte noi. Dar închei povestea Survivor aici. E cel mai bine așa, mai ales pentru mine.

Baftă noilor concurenți! Baftă celui care va prezenta sezonul al doilea! Numai bine tuturor! Continuați fenomenul Survivor! Mă bucur că am avut onoarea de a lucra cu acunmedya și kanaldromania două companii fenomenale.”, a fost mesajul postat de Dan Cruceru, prezentatorul primului sezon Survivor România, pe contul personal de instagram.

Cei 12 concurenți din echipa Faimoșilor   deja au fost prezentați publicului, iar în curând vor fi anunțați, pe Kanal D, concurenții din echipa Războinicilor, dar și numele noului prezentator. 

Citeste si: Cine este Simona Hapciuc de la "Survivor Romania!" Vedeta tocmai si-a sarbatorit ziua de nastere. Cati ani a implinit bomba sexy