Cine este Oprișenescu Mihai-Iulian, inginerul software de la „Insula de 1 milion”: A reușit să se vindece singur prin autosugestie după ce a încercat să stingă un incendiu provocat de el

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 13 mar 2024, 16:33
 Oprișenescu Mihai-Iulian, Foto(4)

Cine este Oprișenescu Mihai-Iulian, inginerul software de la „Insula de 1 milion”:

Sursa: Kanal D

Inginerul software Oprișenescu Mihai-Iulian participă la „Insula de 1 milion” pentru bani, dar și pentru a-și îndeplini un vis: vrea să se mute la țară cu logodnica lui.

Mihai-Iulian și-a dorit întotdeauna să își testeze limitele, dar și aptitudinile sale de supraviețuire, iar “Insula de 1 milion” îi oferă această șansă. Bărbatul consideră că are toate calitățile necesare pentru a ajunge în ultimele etape ale emisiunii, dar și de a câștiga suma de bani pusă la bătaie în cadrul Insulei de 1 milion cu care vrea să cumpere o casă la țară pentru el și logodnica lui, dar și să călătorească.

Cine este inginerul software, Oprișenescu Mihai-Iulian?

Mihai s-a născut pe data de 23.03.1990, în Breaza, județul Prahova, dar după ce s-a înscris la facultate a ales să se mute în Brașov. A absolvit liceul Aurel Vlaicu și Universitatea Transilvania cu specializarea în studii americane Litere. De asemenea, acesta a urmat cursurile de pilot pentru drone de tipul A1, A2 și A3. Acesta și-a dorit să urmeze Academia de Poliție, dar a renunțat pentru că nu a fost îndrumat corect.

Deși a intrat la trei facultăți, dintre care cu 10 și cu bursă, la Psihologie și la Litere a ales să rămână Facultatea de Litere pentru că acolo avea prieteni.

Mihai-Iulian este în prezent implementator software, pentru firma unor prieteni care și-au deschis un Start-up, iar unul dintre visele sale este să se mute împreună cu logodnica lui la țară alături de logodnica sa.

Se descrie ca un om sensibil, mai ales când vine vorba de animale, iar calitățile sale sunt adaptabil, cameleonic, lider, analist și creativ.

Când era în facultate, Mihai era pasionat de foc și a învățat ulterior să scuipe foc precum fachirii de la circ, însă acest amuzament a iscat un incendiu, din care bărbatul s-a ales cu arsuri de gradul 2 și 3 la mâini și pe față.

Acesta nu s-a dat bătut și a decis să se externeze după doar 21 de zile și a ales să se vindece singur. Acesta a precizat că a reușit să rămână fără semne și datorită puterii interioare pe care o are, folosindu-se de autosugestie și autovindecare. După doar 6 luni fața lui s-a vindecat aproape complet, lucru pe care medicii de la Spitalul din Brașov l-au perceput ca pe un miracol.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Se pricepe foarte bine la confecționat lucruri din diverse obiecte, este pasionat de MTB, Hikking, Baschet și zborul cu drone.

Cel mai mult la persoanele de lână el apreciază: sinceritatea, corectitudinea si bunul-simț.

În liceu a practicat baschetul de performanță, iar cel mai mare regret al său este că nu a făcut un copil când avea vârsta de 20-25 de ani. Consideră că cele mai mari realizări ale sale sunt  în marketing crearea campaniei ”Cele 7 minuni ale lumii noi„ și faptul că încă este în viață după câte a făcut.

Viața personală a lui Mihai

Părinții lui Mihai au divorțat atunci când s-a născut el și a fost crescut de mama și de bunicii săi. Din păcate, aceștia au decedat în urmă cu câțiva ani și nu mai are pe nimeni lângă el. A reușit să țină legătura cu tatăl său până la vârsta de 18 ani, dar acesta s-a recăsătorit și are copii. Pentru el bunicul a fost cel care a ținut loc de tată.

În prezent, trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de cea cu care s-a și logodit. Iubește să facă drumeții și așa și-a cunoscut și iubita.

Acesta vrea să participe la „Insula de 1 milion” pentru bani, dar și pentru a-și depăși limitele și își dorește să ajungă până în finală. Acesta vrea să lupte pentru el și pentru logodnica lui, pentru visul lor, acela de a se muta la țară și să călătorească.