Cine este Patrick, noul concurent Casa Iubirii, sezonul 2. Ce își dorește să descopere la o femeie

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 13 oct 2023, 04:20

Cine este Patrick, noul concurent Casa Iubirii, sezonul 2

Patrick Deac este un nou concurent al sezonului 2 din emisiunea Casa Iubirii, ce își dorește să își găsească jumătatea.

Patrick Deac a decis să participe la Casa Iubirii cu inima deschisă să învețe lucruri noi, mai ales de la fata cu care va avea o conexiune.

Citește și: ”Ionuț se joacă cu Larisa pentru emisiune”. Bogdan, fostul concurent de la Casa Iubirii, previziuni sumbre despre cei doi concurenți, înainte de Marea Finală

Cine este Patrick, noul concurent Casa Iubirii?

Patrick Deac este noul concurent Casa Iubirii, ce este pregătit să își găsească jumătatea. Patrick are 22 de ani, este din Timișoara și n cadrul meseriei pe care a avut-o era necesar să aibă cuvintele la el, fiind referent la firma de securitate pe care tatăl său o deține.

Patrick consideră că are calități importante în această emisiune, ce îl vor ajuta pe parcursul acesteia. El se consideră încrezător în forțele proprii, curajos în contexte și situații diferite de cele cu care este obișnuit, vorbăreț și charismatic, calități pe care fetele le apreciază la orice bărbat.

Pe lângă toate aceste elemente ce țin de personalitatea fiecărei persoane, Patrick consideră că cel mai important atuu al său este zâmbetul frumos și cuceritor.

Noul concurent este sigur că se va integra în Casa Iubirii, ținând cont că acesta are o fire prietenoasă și se adaptează ușor în orice mediu.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Patrick își dorește ca prin intermediul emisiunii Casa Iubirii să găsească o fată înțelegătoare, de la care să aibă ce să învețe lucruri noi.

Citește și: Surpriză de proporții pentru fanii emisiunii Casa iubirii! Andreea Mantea anunță primele detalii despre cel de-al doilea sezon al reality show-ului! Emanuel o jignește pe Larisa! Nu pierdeți joi, 12 ianuarie, o ediție de senzație, de la 10:00 și 16:30!

Când începe sezonul 2 al emisiunii ,,Casa Iubirii”?

Primul sezon al emisiunii ,,Casa Iubirii” s-a încheiat, iar admiratorii au fost surprinși de răsturnările de situație ce au avut loc de-a lungul sezonului, de relațiile frumoase de dragoste ce s-au înfiripat, dar și de despărțirile dureroase chiar și pentru cei de acasă.

În noul sezon de la ,,Casa Iubirii”, 7 băieți și 7 fete vor intra în emisiune cu sufletul deschis pentru o nouă experiență, în care să își găsească și jumătatea.

Luni, 16 ianuarie 2023, sezonul numărul 2 al emisiunii ,,Casa Iubirii” va începe. Emisiunea va fi prezentată, ca și până acum, de Andreea Mantea și va fi difuzată de luni până vineri, de la 10:00 și de la 16:30, dar și sâmbăta și duminica, de la 16:00 și de la 19:00. 

Citește și: Andreea Mantea face un anunț important! „A venit momentul să aflați câte locuri mai sunt disponibile pentru Marea Finală” Urmăriți o ediție incendiară, Casa iubirii, miercuri, 11 ianuarie, de la 10:00 și 16:30!