Cine este Paul Diaconescu, actorul care încerca să se vadă cu o fată de 15 ani. Acesta a fost prins de Justițiarul din Berceni

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 24 mai 2023, 02:40

Cine este Paul Diaconescu, actorul care încerca să se vadă cu o minoră

Sursa: Instagram

Paul Diaconescu se află într-un scandal foarte mare. Acesta a fost prins de către Justițiarul din Berceni atunci când încerca să se vadă cu o minoră, o fată de doar 15 ani.

Paul Diaconescu a încercat să se vadă cu o fată de doar 15 ani și a fost prins de către Justițiarul din Berceni. Acesta este unul dintre cei mai cunoscuți actori din România, iar vestea aceasta a luat prin surprindere pe toată lumea și îi poate afecta grav imaginea.

Citeste si: Gheorghe Dincă a recunoscut, din închisoare, că a violat-o pe Alexandra Măceșanu și că a torturat-o

Cine este Paul Diaconescu?

Paul Diaconescu are 33 de ani. Acesta s-a născut pe data de 10 februarie 1989 și a jucat alături de nume importante din domeniu, precum: Maia Morgenstern, Stela Popescu, Oana Pellea și nu numai. De asemenea, Paul are și alte proiecte în desfășurare.

Paul Diaconescu s-a născut în județul Dâmbovița, în Pucioasa, și a crescut în Brănești.

Cu toate că are o carieră în plină ascensiune, acest lucru ar putea lua o întorsătură total diferită față de ceea ce el ar fi sperat.

De curând, Justițiarul din Berceni l-a prins în timp ce voia să se vadă cu o fată de 15 ani, după miezul nopții. Acesta a fost găsit într-un parc și a spus că, de fapt, tot ce voia să facă era să devină prieteni.

„Eu nu am invitat-o acasă, nu i-am propus nimic indecent. Am vorbit cu ea a doua oară live, am văzut-o la o petrecere.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

I-am văzut prietenul de atunci. Am întrebat-o dacă mai este cu el, mi-a zis că s-au despărțit. Am zis că cine știe ce se întâmplă, ea vrea să vorbească cu cineva.

Mă consideram suficient de matur ca să pot să vorbesc”, a explicat Paul Diaconescu.

Ce pedeapsă poate primi Paul Diaconescu?

Paul Diaconescu a spus că, din cauza unor obligații profesionale, nu putea ieși din casă decât noaptea, acela fiind și motivul pentru care întâlnirea urma să aibă loc târziu. Mai mult decât atât, acesta nu a acceptat să fie filmat, motiv pentru care Justițiarul din Berceni nu i-a arătat fața.

Nu ți-am spus că putem să avem o relație consumată, ți-am spus că am putea să vorbim pe bancă la ora asta. Este 1 jumătate noaptea. Ea a spus că poate ieși din casă, că atunci doarme mama ei, că vine pe o bancă să vorbească cu mine la ora asta”, a mai spus acesta, după ce minora cu care trebuia să se vadă a explicat că acesta a dorit o relație cu ea.

Citeste si: Certificatul de virginitate, interzis de ONU, dar eliberat de medicii români. Sute de minore sunt obligate să se supună acestei practici barbare

 În urma celor întâmplate, pe lângă problemele legale, Paul Diaconescu se poate confrunta cu un declin extrem de puternic în ceea ce privește cariera sa.

 


Müjde Uzman, care joacă rolul Alev în producția „O dragoste”, apariție uluitoare în mediul online! Iată cum a fost surprinsă de curând celebra actriță!