Cine este Phelipe, soțul Ancăi Ciota. Cei doi au o relație de 18 ani

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 06 feb 2024, 20:43

Cine este Phelipe, soțul Ancăi Ciota

Sursa: Facebook Anca Ciota

Anca Ciota este o cunoscută prezentatoare a postului de televiziune Kanal D, iar aceasta are o relație de peste 10 ani cu soțul ei, Phelipe.

Anca Ciota trăiește o poveste de dragoste la care foarte multe persoane visează, fiind împreună cu soțul ei de când erau tineri, ea având 20 de ani, iar el 21. Prezentatoarea de la Kanal D povestește cum a fost dragoste la prima vedere, dar și despre cum cei doi s-au ajutat întotdeauna în carieră. Iată cine este Phelipe, soțul Ancăi Ciota.

Phelipe, soțul Ancăi Ciota are 38 de ani și este cântăreț și producător

Phelipe este cunoscut pentru relația longevivă pe care o are cu prezentatoarea Kanal D, Anca Ciota, însă acesta este recunoscut și apreciat pentru cariera sa de artist și producător. Cântărețul are 38 de ani, iar prima sa interacțiune cu lumea artistică a avut-o in anul 2001, an în care a înființat o trupa de breakdance, urmând ca trei ani mai târziu să facă parte dintr-un boyband, grup alături de care a scos și un album, relatează bestmusic.ro.

Citește și: Ce mănâncă Anca Ciota în fiecare zi pentru a reveni la silueta dinainte de sarcină. Alimentul pe care îl consumă cu sfințenie

În anul 2005 și-a dat seama că mai are și alte pasiuni muzicale, astfel a decis să își ofere o șansă să fie producător, ocazie prin intermediul căreia l-a întâlnit pe Connect-r, artist alături de care înființează propria echipă de producție.

După patru ani de pauză, în anul 2009, Phelipe începe să se ocupe de cariera sa de solist, perioadă în care a cântat și apărut în mai multe videoclipuri muzicale, precum „I wanna be I”, „Reason for love” sau „Gitana”. De-a lungul timpului a avut colaborări cu artiști importanți din industria muzicală românească precum: Alb Negru, Dj Rynno & Sylvia, Loredana Groza, Dj Emil Lassaria ,Nick Kamarera, Perpetuum, Connect-R.

Anca Ciota și Phelipe s-au căsătorit în anul 2016

Anca Ciota și Phelipe au o frumoasă poveste de dragoste pe care au început-o încă din tinerețe, atunci când ea avea 20 de ani, iar cunoscutul cântăreț avea 21. Deși frumoasa prezentatoare a avut fluturi în stomac atunci când l-a văzut pe artist, Anca Ciota și-a dorit să fie inabordabilă atunci când s-au întâlnit prima oară, însă Phelipe nu a vrut să renunțe la femeia vieții sale, așa că a cucerit-o așa cum știa mai bine, prin cântat.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Cât de mult îl iubește Corina Caciuc pe Laurențiu Reghecampf: “Nu cred că există un bărbat care să nu fie gelos.”

Artistul a luat-o la dans pe prezentatoarea Kanal D și i-a cântat la ureche „I›ll make love to you”, melodia celor de la BoyzIIMen, melodie pe care au dansat și valsul mirilor la nunta lor, câțiva ani mai târziu.

Cei doi se mândresc cu o poveste de dragoste complexă, în cadrul căreia au trecut prin iubire impulsivă, gelozii și certuri copilărești, urmând ca cei doi să se maturizeze împreună și să simtă o iubire care să îi ajute să se dezvolte în viața lor.

Deși aceștia se cunoscut încă din anul 2006, Anca Ciota și Phelipe au așteptat 10 ani pentru a face pasul cel mare, iar din anul 2016, aceștia și-au promis iubire eternă și susținere atât în fața Domnului, cât și la cununia civilă. Nașii ce le sunt alături pe parcursul frumoasei lor povești de dragoste sunt Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu.

Cei doi au un copil de aproape doi ani

Anca Ciota și Phelipe au o relație longevivă cu care se mândresc, conexiunea dintre cei doi fiind una de invidiat, iar pentru ca familia lor să fie perfectă, aceștia au devenit părinți pentru prima dată în anul 2022. Anca Ciota este mândra mamă a unui băiețel, acesta fiind primul ei copil, pe care l-a adus pe lume la sfârșitul lunii mai, la data de 30 mai 2022, căruia i-a pus numele David Liam.

Cunoscuta prezentatoare a Știrilor Kanal D a împărtășit momentul cu admiratorii ei de pe Instagram, acolo unde a povestit cum contracțiile ei au fost prezente pe parcursul întregii nopți, urmând ca la 7 dimineața să ajungă la clinică. După o noapte albă, la ora 12:30 s-a născut David Liam, iar încă din primele momente ale vieții sale acesta a fost apreciat de mama sa, spunând că este cuminte și doarme ca un îngeraș.

Anca Ciota și Phelipe au fost foarte fericiți când au aflat că o să aibă un copil, însă aceștia își doreau extrem de mult o fetiță, iar vestea venirii pe lume a unui băiețel i-a surprins, cu toate acestea cel mai important pentru amândoi a fost ca sarcina să fie una ușoară, copilul să fie sănătos, deoarece acesta este iubit de către părinții lui.