Cine este polițistul care a fost găsit mort într-o cameră de hotel

Autor: Alina Petre
Actualizat: 07 oct 2023, 01:20

Un fost chestor de poliție a fost găsit decedat

Un polițist a fost găsit decedat, sâmbătă, în camera de hotel din Târgu Jiu, în care a fost cazat.

Descoperirea șocantă a fost făcut chiar de către soția bărbatului, care a apelat imediat 112. Din păcate pentru omul legii nu s-a mai putut face nimic, iar medicii au declarat decesul.

Citește și: Cine sunt cei patru adolescenți implicați într-un groaznic accident, în care un Audi s-a izbit de un stâlp! Trei dintre ei au murit pe loc, iar al patrulea este în stare foarte gravă

Cine este polițistul care a fost găsit mort într-o cameră de hotel

Un fost chestor de poliție a fost găsit mort, sâmbătă în camera de hotel în care se afla. Șoția lui a fost cea care l-a găsit și a dat alarma.

Brabatul era adjunct in cadrul Politiei Romane, acum fiind iesit la pensie.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție și ambunațe, dar din păcate medicii nu au mai put face nimic pentru el și au costat decesul.

Se pare că acesta nu avea urme de violență pe corp, potrivit realitatea.net.

Polițiștii au deschis dosar penal de moarte suspectă și fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele în care a murit bărbatul.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Un tânăr de 25 de ani s-a aruncat de la etajul 25, în Capitală

Un tânăr de 25 de ani s-a aruncat, miercuri seară, de la etajul 25 al unei clăriri din București, la scurt timp după ce a luat masa la un restaurant. 

"În cursul acestei seri, 4 ianuarie 2023, în jurul orei 22.20, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București- Secția 2 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că un bărbat s-ar fi precipitat de la terasa unui imobil, din Sectorul 1.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constat decesul persoanei.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri.

Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei", a

anunțat atunci Poliția Capitalei.

Citește și: Motivul pentru care o adolescentă în vârstă de 17 ani și-a ucis mama cu mâinile goale. Copila și-a recunoscut imediat fapta