Cine este polițistul din Galați, de doar 21 de ani, care și-a tăiat venele și apoi s-a împușcat în cap. Acesta fusese părăsit recent de iubita sa

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 14 dec 2022, 16:12

Cine este polițistul din Galați, de doar 21 de ani, care și-a tăiat venele și apoi s-a împușcat în cap. Acesta fusese părăsit recent de iubita sa

Sursa: facebook, observatornews.ro

Un polițist de doar 21 de ani, care absolvise Școala de Agenți din Câmpina de nici un an, și-a tăiat venele și s-a împușcat în cap. Mama lui este cea care a făcut descoperirea terifiantă.

Un polițist din județul Galați, în vârstă de doar 21 de ani, s-a împușcat în cap, după ce și-a tăiat venele. Acesta trecuse fără nicio problemă de testarea psihologică.

Un polițist din Galați și-a tăiat venele și s-a împușcat în cap

În urmă cu mai puțin de un an, acesta absolvise Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina și lucra la Postul de Poliție din Cavadinești.

Ieri, 13 decembrie, poliția din orașul Târgu Bujor a fost sesizată, prin intermediul unui apel la 112, că un tânăr din acea localitate, în vârstă de 21 de ani, și-a tăiat venele, după care s-a împușcat în cap. Acesta nu se mai afla într-o stare de conștiență.

„Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă și, după primele verificări, au stabilit faptul că tânărul este polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați și, în momentul producerii incidentului, se afla în concediu”, a transmis Inspectoratul Județean de

Poliție Galați.

Citește și: Cine este românca ucisă cu sânge rece în Italia. Femeia avea doar 43 de ani și era mamă

Mama lui a fost cea care l-a găsit, într-una din camerele locuinței, iar medicii ajunși la fața locului nu au mai avut ce să facă, pentru a-l salva. Tânărul a fost luat în plasament la vârsta de trei ani de la un orfelinat și crescut de această familie. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Personalul medical din cadrul SMURD Galați care a ajuns la fața locului a efectuat manevre de resuscitare, însă, din păcate, acesta nu a mai răspuns și a fost declarat decesul. Polițistul trecuse testarea psihologică și era absolvent al Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr" Câmpina, promoția martie 2022”, a mai anunțat Poliția Galați.

A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din cuplă, iar cercetările continuă, pentru a se afla cauzele care au dus la acest incident, dar și împrejurările în care a fost produs.

Tânărul a fost părăsit de iubita sa

Surse apropiate băiatului au declarat că acesta avea unele probleme sentimentale, deoarece fusese părăsit de iubita lui. Mai mult decât atât, chiar ele ar fi responsabile pentru decizia macabră pe care tânărul a luat-o.

Citește și: „Bunica mă lega de pat”. Gabriel Apostol, judecătorul care și-a injectat benzină în vene, dezvăluiri dureroase despre traumele din copilărie

De asemenea, acesta trecuse și de testarea psihologică și absolvise Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr”, în luna martie a anului curent.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.