Cine este polițistul din Gorj care a murit în timp ce încerca să taie iarba din curte. Radu era tatăl a doi copii și un agent respectat în colectivul său

Autor: Diana Ghita

Radu a murit la vârsta de 43 de ani

Sursa: Facebook Corpul Național al Polițiștilor/ Pexels

Radu Brînzan, un agent respectat al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, a părăsit această lume în mod tragic la vârsta de 43 de ani, lăsând în urmă o familie îndurerată.

Polițistul din Gorj avea doi copii împreună cu soția lui și era apreciat în colectivul din care făcea parte. Însă, din păcate, acesta a fost victima unui accident casnic nefericit, care a șocat pe toată lumea.

Cum a murit polițistul din Gorj, Radu Brînzan

Radu se afla acasă, într-o zi obișnuită, și încerca să tundă iarba din curte. Când a constatat că prelungitorul pe care îl folosea nu funcționa, a încercat să îl repare.

Din păcate, în acest proces, s-a produs o tragedie. Polițistul s-a electrocutat, iar când poștărița, care aducea corespondența, l-a descoperit, era deja fără cunoștință, potrivit Antena 3 CNN.

Deși autoritățile au fost alertate imediat și ambulanța a sosit rapid la fața locului, medicii nu au reușit să-l readucă la viață pe Radu Brînzan, în ciuda eforturilor de resuscitare, mai scrie sursa citată.

Colegi din cadrul IPJ Gorj și al Corpului Național al Polițiștilor și-au exprimat durerea și regretul prin mesaje emoționante postate pe rețelele sociale.

Aceștia au rememorat calitățile extraordinare ale lui agentului și au transmis condoleanțe familiei îndurerate.

Sufletele noastre ne sunt cernite din nou! Radu Brînzan, polițist la IPJ Gorj, a decedat la numai 43 de ani. Radu a fost un profesionist, un coleg deosebit și un familist convins. În astfel de situații cuvintele sunt prea puține pentru a exprima durerea care ne-a cuprins! Suntem și noi alături de familia greu încercată, căreia îi transmitem sincere condoleanțe! Dumnezeu să te odihnească în pace, Radu! ”, se arată într-o postare pe Facebook a Corpului Național al Polițiștilor.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

Ce mesaj au transmis cei de la IPJ Gorj, după ce Radu Brânzan a murit în timp ce încerca să taie iarba

Radu Brînzan nu era doar un polițist dedicat și un profesionist desăvârșit, ci și un familist convins și un prieten loial. Pierderea sa a lăsat un gol imens în viețile celor care l-au cunoscut, fie la locul de muncă, fie în viața personală.

Cu mare durere în suflet, plângem pierderea unui coleg și om deosebit, profesionist desăvârșit, familist convins și prieten adevărat. Un astfel de om este Radu Brînzan, om cu dovedită credință în Dumnezeu, care a rânduit să îl ia de lângă semenii săi, la vârsta de 43 de ani.

În astfel de situații, cuvintele sunt prea mici și prea puține pentru a putea arăta durerea din suflete. Doliu, amintiri și momente de neuitat… atât ne-a mai rămas.

Era un om minunat, tocmai de aceea nu o să îl uităm niciodată! Suntem alături de familie, căreia îi transmitem sincere condoleanțe și alinare a suferinței. Dumnezeu să te odihnească în pace, Radu!”,  a fost mesajul celor de la Inspectoratul de Poliție Județean Gorj.

Surse foto: Facebook  Inspectoratul de Poliţie Judeţean GorjCorpul National al Politistilor

 


În gala de duminică, lacrimile sunt cele care se năpustesc asupra concurenților din Casa Iubirii. Giuly, Robert, dar și Rebecca nu se mai pot abține și dau frâu liber sentimentelor apăsătoare. Patrick este în pericol de eliminare.