Cine este preotul care și-a pierdut viața într-un teribil accident, la Argeș. Un tânăr care circula fără permis a lăsat doi copii fără tată

Autor: Diana Ghita

El este Ilie Geangavelea, preotul care a murit în accidentul din Costești, Argeș

Sursa: Facebook Ilie Geangavelea

Marți, pe data de 14 mai, în localitatea Costești, județul Argeș, s-a întâmplat o adevărată tragedie. Un preot a murit într-un accident rutier, provocat de un șofer în vârstă de 18 ani, fără permis.

Preotul în vârstă de 44 de ani, pe nume Ilie Geangavelea, din județul Argeș a fost ucis de un tânăr din Ungheni. Acesta din urmă a creat un grav accident.

Cum s-a produs accidentul din Costești, Argeș

Întreaga tragedie s-a produs când băiatul care șofa fără permis a intrat în coliziune cu un autoturism cu remorcă, la volanul căruia se afla un bărbat de 46 de ani, iar preotul pe scaunul din dreapta.

Ulterior, acest autovehicul s-a ciocnit de un cap de pod, iar Ilie Geangavelea a rămas blocat între fiarele contorsionate.

În cele din urmă, pasagerul a fost extras din mașină, de către echipajul de salvatori ajuns la fața locului, însă, din păcate, acesta a murit la scurt timp după ce a fost scos. Nici șoferul autoturismului, care este, și el, preot, nu se află într-o stare bună, întrucât, după ce a fost preluat de paramedicii de pe SMURD, a fost transferat de urgență la București.

Citește și: Ce au descoperit anchetatorii în mașina în care zăcea fără suflare un tânăr în vârstă de 30 de ani. Descoperirea macabră a avut loc într-o parcare din Pitești

Ilie Geangavelea slujea la o biserică din orașul Costești, situată în cartierul Zorile, iar Sandu Mocanu, cel cu care se afla în mașină era, și el, preot în Costești, la o biserică din cartierul Telești, informează Jurnalul de Argeș.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Un tânăr care circula fără permis a lăsat doi copii fără tată

Preotul de 44 de ani a lăsat în urmă o soție și doi copii, un băiat și o fată. Decesul lui i-a lovit ca un fulger atât pe aceștia, cât pe mulți oameni din Argeș, care au numai cuvinte de laudă la adresa lui. 

Preotul Ilie Geangavela a plecat într-o lume mai bună.

Nu am nicio îndoială că sufletul lui colosal, bunătatea și buna credință pe care le-a dovedit din plin întreagă viață, îl îndreptățesc să se odihnească veșnic în lumea celor drepți.

Rămas bun, părinte! Mulțumesc pentru modelul de urmat pe care ni l-ați arătat prin fapte. Știu mulți care n-or să vă uite niciodată! Mă număr printre ei! Condoleanțe familiei! Odihnă veșnică!”,  a transmis un cunoscut de al preotului Ilie Geangavelea, prin intermediul unei postări pe Facebook.

Citește și: ,,Nu suntem veșnici! Viața omului este ca un vis!" Preotul Atanasie Tănăsache Costea a fost implicat într-un accident care i-a curmat viața

După acest eveniment teribil, pe numele tânărului de 18 ani a fost deschis un dosar penal, în vederea comiterii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul în lipsa permisului de conducere, ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

De asemenea, conform IPJ Argeș, anchetatorii continuă cercetările, pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul.