Cine este preotul din Iași care ar fi avut ca amantă o fostă preoteasă, timp de doi ani. Decizia luată de acesta, după aflarea isprăvii

Author: Andreea Buinoschi

În acte, încă apare ca fiind angajat

Sursa: pexels

Un preot din Iași este acuzat că a avut o amantă timp de doi ani și nu pe oricine, ci chiar pe o fostă preoteasă. El și soția lui au trebuit să dea explicații la Inspecția Bisericească.

Un preot din Iași a ales să demisioneze, după ce s-a spus că ar fi avut, timp de doi ani, ca amantă o fostă preoteasă. Femeia este angajată a unei instituții de stat.

Cin este preotul din Iași, acuzat că a avut ca amantă o fostă preoteasă

Dragoș-Florin Borș este numele preotului care este acuzat că a călcat strâmb timp de doi ani.

Acesta este din județul Iași, comuna Țigănași și a trebuit să dea explicații, în timpul Postul Paștelui, Inspecției Bisericești, împreună cu soția sa.

Totul a început, după ce, în spațiul public, s-a auzit că acesta și o fostă soție de preot, angajată la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate, ar fi avut o relație timp de doi ani. Mai mult decât atât, aceștia chiar ar fi locuit împreună, deși preotul nu divorțase de soția lui.

După ce a negat că ar fi fost implicat într-un triunghi amoros, preotul Dragoș-Florin Borș a decis să își dea demisia.

Citește și: Șef de post și subalternă, filmați în ipostaze tandre, într-o secție de poliție din Argeș. Cei doi amanți au fost scoși din secție de trupele speciale

„Nicidecum, nu sunt deloc probleme, puteți să o sunați pe soția mea să vedeți că nu avem niciun fel de problemă.

Nu știu de unde s-au iscat aceste discuții, eu nu inventez povești la telefon.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Eu și soția mea suntem într-o relație normală de familie, nu avem niciun fel de problemă, nu știu de ce sunt aceste discuții. Da, am fost la Inspecția Bisericească, dar cred că s-a mers cam mult pe zvonuri, pentru că soția mea nu a făcut nicio reclamație, nicio plângere, nimic”, s-a apărat acesta, potrivi t ziaruldeiasi.ro.

Preotul a refuzat să meargă la mănăstire, pentru a-și ispăși pedeapsa

Deși acesta și soția lui au spus că nu s-a întâmplat nimic,  ar exista mai multe dovezi care ar arăta contrariul. Mai mult decât atât, acestuia i s-a propus să plece ca preot la o mănăstire, deoarece, dacă s-ar fi despărțit de soție, nu mai putea sluji în biserică, dar a refuzat varianta.

Cel puțin pentru moment, acesta, în acte, încă apare ca fiind angajat, deoarece un Consistoriu Eparhial urmează să se întrunească și să decidă dacă îi acceptă sau nu decizia. Fostul soț al presupusei amante, preot într-o comună învecinată, a spus că a aflat și el despre ceea ce s-ar fi întâmplat, cu toate că nu știe mai multe detalii din presupusa relație a celor doi.

Citește și: „Am scăpat de toată nebunia cu bărbați care povestesc și arată poze despre amantă”. Anamaria Prodan a spus lucrurilor pe nume despre fostul soț, la scurt timp după ce și-a oficializat relația cu Flavius Nedelea

„Nu știu detaliile din relația lor, dar am auzit și eu că sunt împreună și că s-au mutat”, a spus acesta, pentru sursa menționată anterior, în luna aprilie.

 

Taguri: