CINE este Radu de la Puterea Dragostei, sezonul 4? A revenit în casa iubirii pentru a scrie istorie!

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 01 aug 2022, 05:10
Radu, concurent la Puterea Dragostei, sezonul 4
Sursa: Captură KANAL D

Radu de la Puterea Dragostei, sezonul 4. Fanii emisiunii Puterea Dragostei îl cunosc deja pe Radu, însă acum, concurentul din sezonul 4 își dorește să arate tuturor o față diferită a lui. Cine este Radu de la Puterea Dragostei?

Radu de la Puterea Dragostei, sezonul 4. Radu reprezintă surpriza sezonului cu numărul 4 al emisiunii Puterea Dragostei. A intrat pentru prima oară în casă în sezonul 3, iar acum și-a făcut din nou apariția, gata să demonstreze că, în cele din urmă, își poate găsi jumătatea. Cine este Radu de la Puterea Dragostei, sezonul 4?

Radu de la Puterea Dragostei, sezonul 4. Ce vârstă are Radu și de unde vine?

Radu de la Puterea Dragostei, sezonul 4. Radu Valentin Dragne, unul dintre cei mai vulcanici concurenți din sezonul 3 al emisiunii Puterea Dragostei, a decis că iubirea mai merită o șansă, astfel că s-a înscris în competiție și în sezonul cu numărul 4, difuzat la Kanal D începând de luni, 6 septembrie 2021. Radu de la Puterea Dragostei, sezonul 4, este din București, are 25 de ani și s-a născut pe 06.09.1996,

în zodia Fecioară. Astfel, începutul sezonului 4 al emisiunii Puterea Dragostei a avut o semnificație dublă pentru Radu, având în vedere că și-a serbat și ziua de naștere în platoul emisiunii.

Radu de la Puterea Dragostei, sezonul 4, este mai hotărât ca niciodată să demonstreze că își poate depăși limitele și că poate găsi persoana care să îl completeze perfect și alături de care să trăiască o adevărată poveste de dragoste.

Radu de la Puterea Dragostei se descrie ca fiind o persoană destul de exigentă într-o relație, dar și un mare iubitor de animale.

Radu de la Puterea Dragostei, sezonul 4. Cu ce se ocupă Radu în viața de zi cu zi?

Radu de la Puterea Dragostei, sezonul 4. Tânărul care a stârnit o mulțime de controverse în sezonul 3 al emisiunii s-a întors cu forțe proaspete în sezonul 4.

Radu Valentin Dragne este antrenor de fotbal la juniori, ceea ce înseamnă că interacționează foarte mult cu copiii și îi îndrăgește. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: CINE este Nicușor de la Puterea Dragostei, sezonul 4? Cum arată femeia perfectă pentru concurentul de la Puterea Dragostei?

Radu de la Puterea Dragostei, sezonul 4. De ce s-a întors la Puterea Dragostei?

Radu de la Puterea Dragostei, sezonul 4. Chiar dacă a fost concurent în sezonul 3 al emisiunii, Radu de la Puterea Dragostei mărturisește că este conștient de faptul că nu a demonstrat totul, motiv pentru care și-a dorit să facă parte și din sezonul cu numărul 4.

Radu de la Puterea Dragostei și-a propus să nu plece singur acasă de această dată și speră să găsească o fată cuminte, care să îl iubească sincer și să îi dedice majoritatea timpului, fiind cunoscut faptul că Radu este foarte posesiv și are nevoie de toată atenția persoanei iubite.

„După cum bine știți, am fost concurent și în sezonul 3, dar nu mi-am găsit jumătatea. Aventura mea abia acum începe. Sper ca sezonul 4 să îmi aducă foarte multe beneficii, să fie foarte multe gagicuțe, așa cum îmi place mie. Sper ca fata care vrea să îmi fure mie sufletul să fie pâinea lui Dumnezeu, să fie o fată super cuminte, să mă vadă doar pe mine. După cum bine știți, am fixurile mele. Să mă iubească, asta caut.”, a spus Radu de la Puterea Dragostei, sezonul 4.

Citeste si: CINE este Codruț de la Puterea Dragostei, sezonul 4? Profilul concurentului care se visează în Marea Finală Puterea Dragostei

 


Mona Nicolici vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la 23:00, la Kanal D.