Cine este Radu Siffredi și care este numele său real din buletin: Motivul pentru care a ales să poarte numele unui celebru actor din industria filmelor pentru adulți

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 15 mar 2024, 11:45

Radu Siffredi și Oana Matache

 
Sursa: instagram.com

Care este numele real a lui Radu Siffredi și care este motivul pentru care a ales să își asocieze numele cu cel al unui actor din industria filmelor pentru adulți?

Radu Siffredi a ajuns cunoscut în mediul online, după ce cesta s-a cuplat cu sora Deliei Matache, Oana. Relația dintre cei doi a stârnit o serie de controverse, mai ales că mama Oanei nu a fost de acord cu noul iubit al fiicei sale. Totuși, după un timp Gina Matache a decis să cadă la pace cu fiica sa și să nu mai intervină în povestea de iubire a acesteia.

Care este numele real a lui Radu Siffredi?

Radu Siffredi este un nume care a stârnit interes și controverse în peisajul media din România în ultima perioadă. Acesta nu a captat atenția datorită numelui său inedit și a relației tumultuoase cu sora celebrei cântărețe Delia.

Despre Radu Siffredi se știe că este de fapt Radu Mihai Bădilaș conform numelui din buletin, născut pe 11 noiembrie 1994.

Alegerea numelui de scenă, Siffredi, este una destul de neobișnuită, fiind inspirată de celebrul actor din industria filmelor pentru adulți, Rocco Siffredi. Radu a explicat că această alegere vine dintr-o asociere a lucrurilor pe care le are în comun cu starul internațional.

Radu a mai precizat că este un bun partener în viața de cuplu, punând accentul pe „capacitățile și dotările” pe care le are.

Originar din Galați, Radu a absolvit Liceul de Artă Galați "Dimitrie Culcin". Deși este cunoscut publicului larg pentru aparițiile sale televizate, acesta are o altă latură mai puțin cunoscută, și anume cea de editor video și creator de conținut în mediul online. Având experiență în lucrul cu streameri cunoscuți și în producția de reclame, Radu este apreciat în domeniul său pentru abilitățile sale.

Citește și: De ce tatăl Deliei Matache locuiește împreună cu fosta soție

Radu Siffredi și-a început cariera ca editor video, dar și-a dorit să devină și actor, însă un accident care i-a afectat dicția l-a îndepărtat de această cale. A povestit deschis despre perioada în care a lucrat în diverse domenii, inclusiv ca emigrant, fapt ce arată determinarea și voința sa de a reuși.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Radu Siffredi și Oana Matache o poveste de iubire controversată

Relația dintre Radu Siffredi și Oana Matache a fost un subiect de interes intens pentru public, mai ales că aceasta a început în contextul divorțului Oanei de fostul ei soț, Răzvan Miheț, cu care are doi copii. Controversele legate de această relație au fost alimentate și de opoziția inițială a mamei Oanei, Gina Matache, care a considerat că Radu reprezintă un pericol pentru copiii fiicei sale.

Totuși, după o perioadă de tensiuni, Gina Matache a decis să accepte relația fiicei sale, înțelegând că aceasta trebuie să-și trăiască viața conform propriilor alegeri.

„Am decis să nu mă mai bag în nimic. Nu pot fi supărată pe copilul meu pentru totdeauna. Dincolo de ceartă lumea trebuie să știe că e copilul meu. Și oricine e părinte, știe foarte bine că supărarea vine și pleacă, nu poate exista pe termen lung!

Nu vreau să intru cu bocancii în viața copilului meu, oricare ar fi el! Să-și trăiască fiecare viața, așa cum crede el că e mai bine pentru el!”, a precizat Gina Matache, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Oana Matache are probleme financiare serioase de când a divorțat. Aceasta întâmpină probleme în ceea ce privește plata chiriei

Chiar și cu toate controversele, Radu și Oana par să-și trăiască acum relația într-un mod mai liniștit și mai apropiat de normalitate. Postările lor pe rețelele sociale prezintă o imagine a unei familii fericite și unite, inclusiv alături de cei doi copii ai Oanei. Astfel, povestea de dragoste dintre Radu Siffredi și Oana Matache rămâne una captivantă fiind un subiect care continuă să stârnească interes și să alimenteze discuții în mediul online și offline.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.