Cine este Radu, tânărul de doar 25 de ani care este dispărut în Grecia de trei zile. Acesta a dispărut chiar în prima zi de concediu

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 13 apr 2023, 05:00

Cine este Radu, tânărul de doar 25 de ani care este dispărut în Grecia de trei zile

Sursa: antena3.ro

Radu Dinu este tânărul de doar 25 de ani care a dispărut în Lefkada, Grecia, de trei zile. Acesta venise pentru scurt timp pe tărâmul elen, în concediu, dar a dispărut în apele mării încă din prima sa zi de vacanță.

Radu Dinu și-a încheiat vacanța mult mai repede decât s-ar fi așteptat. Acesta plecase pentru câteva zile în Lefkada, Grecia, dar, de trei zile, este dat dispărut. Nici până la ora aceasta, bărbatul nu a fost găsit, deși căutările au început la scurt timp după incident.

Cine este Radu Dinu, bărbatul dispărut în Lefkada?

Radu Dinu are doar 25 de ani și este fiul primarului din Amărăștii de Jos, o localitate din județul Dolj.

Acesta era pasionat de sport și iubea înotul, dar chiar acesta se pare că i-a dat planurile peste cap.

Duminică, 10 iunie, a fost ziua în care Radu și prietenii lui au ajuns în Grecia. Cu toate acestea, nu a mai durat mult și tânărul a dispărut în apele mării, la scurt timp după ce s-a cazat.

Radu și celelalte persoane cu care venise în concediu au decis să meargă pe o plajă neamenajată, unde mai erau și alți turiști.

Acesta le-a spus că intră în apă, dar, la un moment dat, a început să strige după ajutor.

Citeste si: Cine este a treia femeie care susține că a fost atacată de un rechin în Egipt. Oamenii au reacționat imediat: „Românca noastră nu a fost atât de norocoasă”

Câteva persoane au încercat să intre în apă, să îl ajute, dar marea era atât de agitată, încât au renunțat la idee.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Marea era extrem de agitată, au sărit în apă şi câţiva turişti, dar au renunţat repede, pentru că le-a fost frică”, a spus unul dintre prietenii acestuia, conform romaniatv.net.

Salvamarii greci, alături de două șalupe ale Gărzii de Coastă și de o navă au plecat în căutarea lui Radu, dar fără niciun rezultat până în prezent. Mai mult decât atât, părinții lui Radu au ajuns și ei în Grecia ieri, 12 iulie, și paticipă și ei la căutarea fiului lor.

„Era prima lui zi de vacanţă. Suntem distruşi. Sperăm într-o minune.

Era un băiat extraordinar, respectuos şi vesel. Iubea sportul, participa la competiţii, avea mulţi prieteni. Nu ne vine să credem…”, a spus o persoană apropiată acestuia.

Radu nu a mai putut ieși din apă

O altă persoană susține că Radu, de fapt, ar fi alunecat de pe o stâncă atunci când încerca să facă o fotografie și nu a mai putut ieși la suprafață.

Citeste si: Cum a decedat, de fapt, Roxana Donisan în Egipt! Iată ce scrie în raportul oficial! Care este cauza reală a morții româncei atacate de rechin în Marea Roșie!

„Este, în continuare, căutat, au fost plecați la mare să se distreze ca toți tinerii și s-a urcat pe o stâncă să facă poze și acolo nefasta întâmplare să alunece, am înțeles. A fost un gol de 2 metri în care a căzut și de acolo nu a mai ieșit”, a spus aceasta, conform antena3.ro.

„Copilul a plecat în concediu la mare cu un grup de colegi de la serviciu, în prima zi în care a ajuns acolo s-a întâmplat nenorocirea”, a declarat o prietenă apropiată de familie.