Cine este Ramona, iubita avocatului Adrian Cuculis. Motivul pentru care aceasta i-a refuzat cererea de căsătorie în direct: ,,Am cerut-o și a spus că nu vrea”

Autor: Diana Bostan

Avocatul Adrian Cuculis în cadrul emisiunii ”În oglindă” cu Mihai Ghiță.

Sursa: Captură Youtube

Avocatul Adrian Cuculis, cunoscut pentru aparițiile sale televizate și implicarea în numeroase cazuri mediatizate, a făcut recent dezvăluiri emoționante despre viața sa personală, despre partenera lui, dar și despre cei doi gemeni.

Adrian Cuculis trăiește de zece ani o poveste de dragoste cu Ramona Păuleanu, jurnalistă și prezentatoare TV. Cei doi au împreună doi copii gemeni, Alexandra și Luca, care s-au născut prematur în 2021. Avocatul a dezvăluit în cadrul emisiunii ”În oglindă” cu Mihai Ghiță, cum a cunoscut-o pe Ramona, dar și motivul pentru care cei doi nu s-au căsătorit până acum.

Citește și: Misterul morții lui Andrei Versace. Avocatul Adrian Cuculis a explicat principalele ipoteze: „Ar putea să fie și otrăvit”

Cum s-au cunoscut avocatul Adrian Cuculis și jurnalista Ramona Păuleanu

Adrian Cuculis și Ramona Păuleanu s-au cunoscut în timpul unui interviu, iar chimia dintre ei a fost instantanee. Avocatul a dezvăluit faptul că jurnalista lucra la un material despre divorțuri, fiind și motivul pentru care s-au întâlnit.

„Țin minte că făcea un material la vremea respectivă despre divorțuri.

Ea îmi zice ”Te-am văzut la televizor de multe ori și mi-a plăcut foarte tare de mine, am văzut că nu aveai niciun inel”. A fost un match când ne-am cunoscut la interviul respectiv și de acolo au fost lucrurile foarte ușoare, foarte rapide.”
, a dezvăluit Adrian Cuculis, la ”În oglindă”.

Citește și: Marcel Șerbuc a fost trimis în judecată! Adrian Cuculis: „Omor calificat și tâlhărie” Câți ani de închisoare îl așteaptă pe criminalul care a ascuns-o pe fetița de 12 ani în canapea

Deși relația lor a evoluat rapid, cei doi nu sunt căsătoriți. Adrian a dezvăluit că a cerut-o pe Ramona în căsătorie, dar răspunsul ei a fost unul surprinzător. Jurnalista ar fi refuzat cererea în căsătorie ce a avut loc în direct, în cadrul unei emisiuni.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”

„Am cerut-o și a spus că nu vrea pentru că a trecut foarte mult timp. Eram și într-o emisiune în direct, acum vreo doi ani, și apăruse un moment drăguț și zic să-mi iau inima în dinți...și când colo, rating-ul a căzut în cap când a zis că nu vrea, că ne mai gândim”, a mai spus avocatul.

Adrian Cuculis a vorbit și despre momentul în care a aflat că soția lui va naște prematur

Deși nu au planuri de nuntă, cei doi formează un cuplu stabil și își cresc cu dragoste cei doi copii gemeni. Povestea nașterii gemenilor a fost una dramatică. Adrian Cuculis își amintește cum se întorcea de la un termen din Bacău când a primit un telefon urgent de la Ramona.

Citește și: Drama neștiută prin care trece Mari ”cocheta casei”:,, Are cancer”. Ce întorsătură a luat viața familiei sale după momentul “Nu apă”

„Când am ajuns în parcare, am primit un telefon și mi-a zis ”Vino repede, eu cred că nasc, am niște dureri foarte mari”. O țin minte și acum cum cobora scările, am plecat spre spital și țin minte că la ora 19:45 am primit poze cu copii care erau foarte mici, s-au născut la niște greutăți foarte mici.”, a povestit avocatul, în cadrul emisiunii ”În oglindă”.

Nașterea a fost complicată de o sângerare masivă suferită de Ramona, care a necesitat transfuzii de sânge. „Ea a avut o sângerare masivă, i-au fost transfuzați cred că 3 litri de sânge, a pierdut foarte mult sânge,” a declarat Adrian Cuculis, subliniind cât de dificil a fost momentul pentru amândoi.

În ciuda problemelor avute la prima naștere, Ramona Păuleanu și Adrian Cuculis au anunțat în urmă cu câteva luni faptul că așteaptă venirea pe lume a celui de-al treilea copil.

 


În ediția de vineri, Patrick și Bianca au avut parte de o întâlnire în Camera Roșie, unde au discutat despre Virginia, iar Giuly a izbucnit în lacrimi amare.