Cine este Rebecca, noua concurentă din Casa iubirii! Tânăra a făcut furori în rândul băieților! Cine sunt favoriții ei

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 30 mar 2024, 21:00

Rebecca, noua concurentă din Casa iubirii!

O nouă concurentă și-a făcut apariția în cadrul emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”. Cine este și care este scopul ei în emisiune?

În ediția de sâmbătă, 30 martie, a emisiunii “Casa iubirii”, și-a făcut apariția o nouă concurentă, care s-a bucurat de toată atenția băieților. Iată ce reacții a stârnit tânăra casa masculilor.

Citește și: Cum arată mama Virginiei de la Casa Iubirii. Concurenta a publicat o imagine emoționant cu cea care i-a dat viață

Cine este Rebecca, noua concurentă din Casa iubirii!

În ediția de astăzi, concurenții din Casa iubirii au trecut prin emoții și trăiri intense, deoarece o nouă tânără a intrat în emisiune pentru a-și cauta jumătate

Rebecca are 22 de ani si este din Craiova. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism, își propune să-și continue studiile în București și să își construiască o carieră în domeniul media.

Noua concurentă din Casa iubirii a crescut în Italia, dar a revenit în România alături de mamă, după ce părinții săi s-au separat.

Rebecca a fost întâmpinată de băieți cu mare bucurie și interes, astfel că imediat ce a luat loc pe scaun, sesiunea de întrebări și răspunsuri a început.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Vizibil emoționată, încrezătoare și în același timp misterioasă, frumoasa brunetă a mărturisit că este dornică să se îndrăgostească și să își găsească jumătatea ideală în cadrul emisiunii și chiar își dorește să își întemeieze o familie.

De asemenea, Rebecca a mărturisit cine sunt favoriții ei, dar cu toate acestea este deschisă și la alte cunoașteri.

"Nu am venit pentru cineva anume, dar și ei (n.r.

Patrick și Ștefan) sunt printre preferințele mele și tu, Robert. Am un top trei, dar nu mi se pare că neapărat contează aspectul fizic, pe parcurs poate să fie și altceva, cu altcineva, chimia este mult mai importantă.

Ultima mea relație a fost acum un an și jumătate, am fost un an împreună. Îmi doresc să fiu fericită, să găsesc pe cineva care să mă susțină, familia e foarte importantă pentru mine și sper să reușesc ce îmi doresc.",

a mărturisit Rebecca în Casa iubirii.

Citește și: ''Ești dragostea adevărată!'' Incredibil cum s-au filmat Bogdan și Robi în afara emisiunii Casa iubirii. Virginia va rămâne fără cuvinte când îi va vedea pe cei doi concurenți

Rămâne de văzut care va fi parcursul Rebeccăi în Casa iubirii și dacă va reuși să cucerească vreun mascul din competiție.