CINE este renumitul actor din serialele turcesti care lupta impotriva flacarilor alaturi de pompieri, pentru a eradica incendiile devastatoare din sudul Turciei!

Author: Ana Filip
Actualizat: 11 aug 2021, 19:14

Un celebru actor din Turcia a recurs la un gest mare altruism fata de semenii sai, luptand cot la cot cu pompierii pentru a combate incediile din sudul Turciei.

Indragitul Ibrahim Celikkol a fost surprins in timp ce oferea o mana de ajutor pompierilor in regiunea Bodrum din sudul Turciei, unde incendiile de vegetatie au facut prapad. Celebrul actor se afla impreuna cu familia in vacanta in Bodrum, in momentul in care flacarile devastatoare incepusera sa se indrepte catre zona in care se afla hotelul in care erau cazati.

Celebrul actor Ibrahim Celikkol, a luptat impotriva flacarilor impreuna cu echipele de pompieri!

Fara sa stea pe ganduri, actorul Ibrahim Celikkol a decis sa intervina si el alaturi de pompieri in lupta pentru eradicarea flacarilor in zona Bodrum, preferata de multe celebritati din Turcia in fiecare vara. Acesta se afla in vacanta alaturi de familia sa in momentul in care au izbucnit incendiile devastatoare din sudul Turciei.

In clipa in care situatia a inceput sa se complice si chiar sa scape de sub control, celebrul actor a decis ca este de datoria lui sa intervina pentru a da o mana de ajutor pompierilor sa indeparteze pericolul.

Astfel, acesta s-a alaturat echipelor de pompieri din Marmaris, fiind exgtrem de dezamagit de modul in care au actionat autoritatile care pareau coplesite de eveniment.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Cine sunt actorii din serialul turcesc Prizoniera destinului! Iata detalii inedite despre celebrii actori, dincolo de platourile de filmare!

O alta vedeta din Turcia, renumitul cantaret Mustafa Sandal, aflat si el in acea zona in momentul in care incendiile au facut ravagii, a importalizat momentul in care Ibrahim Celikkol a actionat alaturi de pompieri.
„Nu putem urmări ce se scrie, dar fratele nostru Mustafa ne-a transmis urările și cuvintele de încurajare. Mulțumim pentru rugăciunile de aseară, am salvat un munte în Turgut. Suntem recunoscători pentru rugăciuni. Acum suntem un pic obosiți și am luat o pauză să respirăm.

Să ne binecuvânteze Dumnezeu, vom continua să muncim cu toată forța noastră', a spus Mustafa Sandal, potrivit tvmania.ro

Citeste si: Surpriza pentru fanii serialelor turcesti! Unul dintre cei mai indragiti actori turci va face parte din distributia serialului "Ma numesc Zuleyha"!