Cine este Robert, noul concurent Casa Iubirii, sezonul 2. Loialitatea și altruismul sunt punctele lui forte

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 13 oct 2023, 04:05

Cine este Robert, concurent în Casa Iubirii 

Sursa: Kanal D

Robert, concurent Casa Iubirii, sezonul 2, locuiește în Spania, dar s-a întors în țară cu un scop precis, acela de a-și găsi sufletul pereche.

Cine este Robert, noul concurent din Casa Iubirii, Sezon 2. Robert Chirescu a venit din Spania la Casa Iubirii de la Kanal D pentru că este convins că sufletul lui pereche este o româncă pe care speră să o întâlnească în acest sezon. 

Citește și: Ce așteaptă Andreea Mantea de la noul iubit. „Sunt și foarte romantică și foarte pasională”, a mărturisit vedeta Kanal D

Cine este Robert, concurent în Casa Iubirii Sezon 2 

Robert este concurent în Casa Iubirii și speră că sezonul 2 al show-ului matrimonial difuzat de Kanal D îl va ajuta să-și împlinească visul, acela de a-și întâlni sufletul pereche. Robert Chirescu are 32 de ani și în ultimii 20 de ani a locuit în Spania, acolo unde lucrează ca instalator de fibră optică. 

Fost model, pasionat de motoare și adrenalină, Robert a mărturisit că unul dintre modurile sale preferate de relaxare îl reprezintă plimbarile cu motorul, în vecinătatea însoritului oraș Valencia.

Robert vine în „Casa iubirii” cu gândul de a-și găși jumătatea, fiind convins că sufletul lui pereche este o româncă. Loialitatea și altruismul sunt punctele forțe pe care acesta mizează, totodată Robert mărturisește că vorbește foarte mult și, de cele mai multe ori, neîntrebat. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Cel de-al doilea sezon al reality show-ului “Casa iubirii” începe luni, 16 ianuarie, la Kanal D!

Casa Iubirii Sezonul 2. Program și ore de difuzare 

Cel de-al doilea sezon al emisiunii „Casa iubirii” a început astăzi la Kanal D! Emoţiile au fost uriaşe in platoul celui mai iubit reality show din Romania! Cei 14 concurenți au fost prezentați publicului, 7 fete și 7 băieți se află deja în căutarea sufletului pereche.  

Au avut loc si primele interacţiuni intre ei, astfel încat cei din faţa micilor ecrane şi-au putut face o primă impresie despre aceştia.

Pe lângă cei 10 concurenți care se află pentru prima dată în „Casa iubirii”, Radu, Ionuț, Natalia și Bianca, concurenți în primul sezon al emisiunii, își continuă aventură extraordinară în „Casa iubirii”, pentru a-și găși sufletul pereche. Fiti alături de ei in aceasta noua călătorie extraordinară în „Casa iubirii” Sezonul 2! 

„Sunt tineri, frumoşi, nerăbdători să înceapă povestea asta minunată, care le-ar putea schimba viaţa.

Eu voi trăi la unison cu ei emoţia uriaşă a acestui început şi le voi fi alături de-acum încolo” a mărturisit Andreea Mantea, gazda emisiunii Casa Iubirii de la Kanal D! 

În ceea ce privește zilele și orele de difuzare, sezonul 2 Casa Iubirii va putea fi urmărit ca și până acum ca şi până acum, de luni până vineri, de la 10:00 şi de la 16:30, şi în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 16:00 şi de la 19:00!