Cine este Roberta, noua concurentă din Casa iubirii! Băieții sunt în delir! Iată cum a reacționat Patrick! „Ai o voce frumoasă!”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 mar 2024, 20:45
roberta casa iubirii Foto(4)

Robert, noua concurenta de la Casa iubirii

Sursa: Captură KANAL D

Roberta este noua concurenta care a pășit astăzi in Casa iubirii! Tânăra a făcut furori printre băieți! Iată ce detalii uluitoare au ieșit la iveală din trecutul Robertei si cum a reacționat Patrick!

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii surprinde în continuare telespectatorii cu noi momente de senzație, noi concurenți dornici să își găsească perechea în cadrul show-ului, care înfruntă în fiecare ediție provocări de pomină, dar și multe tensiuni aprige și certuri iscate din gelozie sau orgoliu. În ediția de astăzi, băieții din Casa iubirii au avut parte de o surpriză de proporții deoarece o nouă concurentă a intrat în emisiune pentru a-și caută jumătatea printre ei.

Cine este noua concurentă care a intrat în Casa iubirii?

În ediția de astăzi, concurenții din Casa iubirii au trăit emoții uriașe deoarece o nouă fată a intrat în emisiune pentru a-și găsi perechea. Roberta i-a fascinat pe băieți cu aspectul ei fizic uluitor, dar și cu felul ei direct de a fi. Vizibil emoționată, dar extrem de încântată și entuziasmată că a pășit în Casa iubirii, tânăra a mărturisit încă de la început că nu a venit pentru cineva anume, însă cel care i-a atras cel mai mult atenția este Patrick.

În tot acest timp, Patrick nu s-a putut bucura de apariția noii concurente deoarece a fost legat la ochi tocmai pentru a asculta doar vocea acesteia, spre mare lui nemulțumire. Cu toate acestea, Patrick a fost la fel de galant ca de obicei și a complimentat-o pe noua concurentă, căreia i-a spus că are o voce frumoasă.

Roberta: Sincer, nu am venit pentru cineva anume!

Patrick: Și atunci de ce am ochelarii ăștia, dragă producție?

Roberta: Dar pot spune că el mi-a atras atenția!

Patrick: Ai o voce frumoasă, să știi!

Roberta: Mulțumesc!

În cele din urmă, Roberta le-a dezvăluit băieților că are 25 de ani și provine din Ploiești. Aceasta a lucrat în domeniul bancar până de curând, când a decis să vină în Casa iubirii pentru a-și caută jumătatea, spre nemulțumirea părinților ei, care nu au fost deloc de acord.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Patrick a dat cărțile pe față și a recunoscut că a forțat nota cu Larisa! „Pentru mine e clar! Punct! Femeia nu mă vrea!” Iată ce decizie radicală a luat Patrick și cum a reacționat concurenta

Roberta: Am zis să încerc o experiență nouă, deși părinții mei nu au fost de acord absolut deloc! Am trecut printr-un chin zilele astea!

Robi: Ai fugit de acasă cum ar veni! Glumesc!

Roberta: Într-un final au acceptat! Concepțiile de părinți!

Cosmin: Ce ți-a atras atenția la Patrick?

Roberta: Este carismatic! Nu am venit în mod special pentru cineva! Vreau să va cunosc și să văd ce o să fie pe parcurs! Nu sunt special pentru cineva aici!

Citește și: Răsturnare de situație în Casa iubirii! Larisa, decizie neașteptată! Iată pe cine a chemat concurenta în camera roșie și ce reacții s-au stârnit în casa băieților

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?